В Бердянске заминировали две школы, №16 и №11 (ОБНОВЛЕНО)

Виктор Коваленко - Бердянськ 24
13.09.2017 · 19:00 · переглядів - 9140

Сообщение о бомбе в школе поступило в Бердянский отдел полиции


Сейчас проводится эвакуация детей. На месте работают правоохранители. Из области вызвали саперов. «Бердянск 24» следит за развитием событий в школе.

Информация от пресс-службы исполкома

За інформацією оперативного чергового виконкому сьогодні після 12 години дня з служби МНС надійшов сигнал про повідомлення невідомих осіб щодо мінування двох шкіл міста - №11 та №16 із зазначенням часу детонування. Терміново відповідними службами була організована евакуація учнів обох шкіл. На місці працюють представники поліції, МНС та медики. Навчальні заклади знеструмлені. Очікується приїзд спеціалізованої групи із Запоріжжя. На місце події до школи №16 виїхали заступник міського голови Юлія Дойнова, начальник міського відділу освіти Володимир Липський та його заступник, депутат міської ради Жанна Безродня.

Информация от пресс-службы полиции

Невідомий повідомив про замінування двох шкіл в місті Бердянськ. Учнів та педагогів евакуйовано. Триває обстеження навчальних закладів.

13 вересня близько 12:30 до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення про замінування загальноосвітньої школи по вулиці Лієпайській та бульвару Шевченко. На місце події виїхали слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки, працівники СБУ, ДСНС та лікарі швидкої допомоги.

Співробітники поліції провели повну евакуацію учнів, педагогічного та обслуговуючого персоналу. З одного навчального закладу евакуювали 1216 осіб, з іншого - 455. 

На даний час територія огороджена та патрулюється поліцейськими. Триває обстеження приміщень співробітниками вибухово-технічної служби.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

ОНОВЛЕНО на 19:00

У ході ретельного огляду будівель та прилеглих до них територій нічого вибухонебезпечного не виявлено.

На даний час проводиться комплекс слідчо-оперативних заходів по встановленню особи зловмисника.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 24 квітень, середа 2024
вчора, 23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024
19 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок