Промислова виставка «Сучасний Бердянськ» - місцеві промисловці та підприємці представили свою діяльність

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
16.09.2017 · 17:52 · переглядів - 1587

Офіційні заходи з нагоди Дня міста проводяться впродовж тижня. Промислова виставка «Сучасний Бердянськ» - стала одним з ключових заходів загальноміських урочистостей до Дня міста.

Промислова виставка «Сучасний Бердянськ» - місцеві промисловці та підприємці представили свою діяльність

На святкування 190-річчя Бердянська до нашого міста завітали закордонні делегації з Франції та Польщі, а також з Кіровограду. Одним з перших офіційних заходів, які відвідали гості стала промислова виставка «Сучасний Бердянськ».

Міський голова Володимир Чепурний, народний депутат України Олександр Пономарьов та голова спілки промисловців, підприємців та роботодавців Володимир Пікінер привітали мешканців та гостей міста з наступаючою ювілейною датою та відкрили промислову виставку.

На першому поверсі міського палацу культури ім. Т.Г. Шевченко гостей зустрічає експозиція з загальною інформацією про Бердянськ, не тільки як про курортне місто, а і про промисловий центр. «Бердянський морський торговельний порт», фірми бренду «Агрінол», «Бердянські жниварки», курортні заклади та готелі презентували свою діяльність на окремих стендах. Для кожного з учасників виставки, організатори підготували відповідні відзнаки.

Справжньої родзинкою цьогорічної промислової виставки стала виставка автомобілів. «Range Rover», «Jaguar» на виставці стали доступними для всіх автолюбителів. При чому відвідувачі мають змогу не лише сфотографуватись за кермом авто, а й проїхатись вулицями міста.

На проспекті Азовському свою техніку представили «Бердянські жниварки» та автоперевізники.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок