«Місячник зайнятості молоді» у центрі зайнятості

Бердянськ 24
27.09.2017 · 11:25 · переглядів - 613

З початку 2017 року в Бердянському міському центрі зайнятості на обліку перебувало 1490 безробітних молодих людей у віці до 35 років, що складає 37,6% від загальної чисельності безробітних, які перебували на обліку у поточному році.

«Місячник зайнятості молоді» у центрі зайнятості

З метою підвищення ефективності надання соціальних послуг, спрямованих на підтримку трудової активності молоді в сучасному економічному середовищі, підвищення рівня працевлаштування такої категорії громадян, Запорізькою обласною службою зайнятості в період з 01 по 30 вересня 2017 року традиційно проводиться акція «Місячник зайнятості молоді».

В планах роботи Бердянського центру зайнятості було заплановано проведення заходів, спрямованих на забезпечення зайнятості молоді.

25 вересня поточного року фахівці Бердянського міського центру зайнятості разом  з Донцовою  Вікторією -  головним спеціалістом Бердянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели семінар «Молодь на ринку праці» . Партнерські відносини  між організаціями  тривають з 2015 року, після  підписання  меморандуму про співпрацю .

На семінарі були розглянуті наступні питання:

  1. Стан молоді на ринку праці. Переваги й недоліки.
  2. Аналіз попиту та пропозиції на ринку праці. Інформація про професії,які користуються попитом на місцевому,регіональному ринку праці.
  3. Основні шляхи пошуку роботи. Вибір джерел пошуку роботи.
  4. Активні заходи  державної служби зайнятості, щодо сприяння зайнятості молоді.
  5. Проблеми пошуку роботи.

А спеціаліст Бердянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги надала необхідну для кожної особи, яка планує працевлаштовуватися інформацію про укладання та підписання трудового договору.

Це питання дуже необхідно висвітлювати на семінарах у центрах зайнятості з метою запобігання помилок при працевлаштуванні.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок