Бердянця оштрафували за самовільне берегоукріплення

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
28.09.2017 · 09:33 · переглядів - 3281

Мешканець мікрорайону Ліски самостійне облаштував берегоукріплюючу бетонну споруду біля свого будинку. На цей вид робіт виконком дозвіл не видавав. Тому адміністративна комісія оштрафувала чоловіка на 340 гривень.

Бердянця оштрафували за самовільне берегоукріплення

Ситуацію із самовільним облаштуванням берегозахисної споруди в мікрорайоні Ліски розглянули на засіданні адміністративної комісії в мерії. Мешканець Бердянська, враховуючи ймовірність підтоплення в осінньо-зимовий період, прийняв рішення укріпити берег біля свого будинку. Власними силами чоловік сконструював бетонну споруду і обладнав сходинки — спуск до моря.

Роботи чоловіка помітили співробітники адміністративного відділу виконкому, які виписали адміністративний протокол. На засіданні члени адмінкомісії заслухали аргументацію відповідача і прийняли рішення застосувати штрафні санкції на 340 гривень (мінімальна сума штрафу). Голова комісії Олексій Холод зауважив, що прагнення чоловіка захистити своє майно від підтоплення зрозуміле, однак фахівці мерії не можуть залишити без уваги факт самовільного облаштування споруди.

Згідно інформації, яка розміщена на майданчику електронних закупівель “Prozorro” управління житлово-комунального господарства провело конкурс на визначення підрядної організації, яка займатиметься берегоукріпленням на Лісках. 5 мільйонів 292 тисячі гривень — найнижча заявка від фірми ТОВ “ІНВЕСТПРОМ КОМПАНІ”, яка запропонувала свої послуги на 800 гривень дешевше, ніж ТОВ “Бердянськбудтрест”, яке входить до сфери впливу народного депутата Олександра Пономарьова. Роботи мають бути виконані до 31-го грудня 2018 року.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок