В Бердянську оштрафували підприємця, який займається рідкими побутовими відходами

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
03.10.2017 · 16:08 · переглядів - 2241

Послуги з викачки рідких побутових відходів, окрім комунального підприємства, надаються ще й приватними фірмами. Водій однієї з таких фірм був помічений під час зливу рідких побутових відходів у каналізаційну систему. За таке правопорушення, адмінкомісія оштрафувала підприємця на 1700 грн.

В Бердянську оштрафували підприємця, який займається рідкими побутовими відходами

Протокол, щодо утилізації рідких побутових відходів з санітарної бочки в каналізаційну систему, члени комісії розглядають другий тиждень. 11 серпня на території одного з учбових закладів професійно-технічної освіти санітарна бочка зливала рідкі побутові відходи в каналізаційну систему. На цьому наполягають представники «Бердянськводоканалу», які для підтвердження цього факту надали відео докази. 

Приватний підприємець – своєї вини не визнає, наполягаючи, що з відеоматеріалів не зрозуміло, які дії проводить водій санітарної бочки – відкачує чи закачує рідину. Паралельно з цим, фахівці водоканалу акцентували увагу членів комісії, що під час відкачки рідини, автомобіль має бути заведений. З відео видно, мотор автомобіля не працює.

Заслухавши аргументацію обох сторін та переглянувши відео, члени комісії винесли рішення – покарати правопорушника максимально можливим штрафом – 1700 гривень.

Відзначимо, що приватні фірми, які надають послуги з відкачки рідких побутових відходів мають закуповувати у профільного підприємства КП «Бердянськводоканал» відповідні талони і утилізовувати виключно на очисних спорудженнях.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок