У Бердянську поліцейські вилучили зброю та боєприпаси

По матеріалам Відділу комунікації поліції Запорізької області
07.10.2017 · 14:41 · переглядів - 1347

Правоохоронцями виявлено два випадки незаконного зберігання вогнепальної зброї


Так під час розслідування кримінального провадження працівники поліції вилучили у мешканця Бердянська 3 пістолети та понад 100 набоїв. Вилучене направлено на експертизу.

6 жовтня у ході оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку Бердянська за місцем мешкання 50-річного чоловіка виявили зброю. Оперативники вилучили пістолет «Mauser-Werke A.G.», пістолет по типу револьвер з глушником та пістолет по типу «ТТ». Також поліцейські виявили 72 набої калібру 7,62 мм і 36 патронів калібру 7,65.

Під час опитування чоловік пояснив, що зброю знайшов на території Бердянського району.

На сьогодні зброя та боєприпаси вилучені на направлені на дослідження до експертно-криміналістичного центру.
Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років. Триває досудове розслідування.

В іншому випадку оперативники виявили зброю та боєприпаси у раніше засудженого мешканця Бердянська. Зловмисникові загрожує до семи років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

6 жовтня працівники карного розшуку виявили зброю у 37-річного чоловіка, який раніше вже був засуджений за скоєння крадіжки. Поліцейські вилучили обріз рушниці та набої до неї.

Вилучене направлено на дослідження до експертно-криміналістичного центру. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років. Триває досудове розслідування.

Всього з початку року працівники Головного управління Національної поліції в Запорізькій області розкрили 260 злочинів у сфері обігу зброї та боєприпасів.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок