Мерія виконуватиме всі рішення суду

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
11.10.2017 · 12:05 · переглядів - 836

Міський голова Володимир Чепурний, відповідаючи на запитання журналістів, запевнив, що мерія діятиме відповідно до вимог законодавства і чиновники виконуватимуть всі рішення суду, які стосуються їх діяльності.

Мерія виконуватиме всі рішення суду

Згідно інформації, розміщеної на сайті одного так званого ЗМІ, міський голова Бердянська Володимир Чепурний, програш в апеляційному суді, щодо організація літніх ярмарків, прокоментував наступним чином: 

Это наша принципиальная позиция – возврата к МАФиозному беспределу в центре Бердянска мы не допустим! – заявил городской голова Владимир Чепурной. – Никаких подковерных игр, никаких закулисных договорняков не будет! Суд отменил наше «Положение»? Ничего страшного! Сделаем выводы и вынесем на сессию новое «Положение», которое, я уверен, депутаты поддержат. На каждое решение суда мы ответим новым решением сессии горсовета. У меня в приоритете - интересы города и всех его жителей, а не кучки хитроумных деляг, паразитирующих на громаде и на несовершенстве нашего законодательства.

Журналісти під час інформаційного дня в мерії, попросили міського голову прокоментувати цю заяву і чи означає це, що влада, фактично, продовжить працювати в незаконному полі, ухвалюючи аналогічні рішення, які визнав незаконними апеляційний суд.

Чепурной Владимир

Ми будемо виконувати всі рішення суду, ми чиновники і працюватимемо виключно в законному полі. Повторюю, я поставив задачу боротися з мафіозними рішеннями тієї влади. Є помилка, ми її виправимо і буде нове рішення.

Також міський голова Володимир Чепурний запевнив, що виконуватиме всі рішення суду і по інших питаннях, однак уточнив, в тому разі, якщо це рішення буде обов’язковим до виконання, а не оскаржуватиметься в апеляції.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок