Тематичний захід в БДПУ «До мови доторкнімось серцем»

По матеріалам пресс-службы исполкома
10.11.2017 · 12:00 · переглядів - 1048

«До мови доторкнімось серцем» - Саме таку назву мав культурно-просвітницький тематичний захід, що відбувся сьогодні, 9 листопада, в стінах Бердянського державного педагогічного університету.

Тематичний захід в БДПУ «До мови доторкнімось серцем»

Він був присвячений Дню української писемності та мови. Організаторами виступили науковці кафедри української мови та славістики факультету філології та соціальних комунікацій БДПУ (завідувач кафедри, доктор педагогічних наук БДПУ Марія Греб).

Привітали викладачів і студентів зі святом мови проректор з науково-педагогічної роботи, кандидат філологічних наук, доцент БДПУ Вікторія Липич і головний спеціаліст відділу організаційної роботи та внутрішньої політики Ігор Зубрицький. У своїх вітаннях вони розповіли про спільну діяльність міської влади, науковців БДПУ, працівників освіти, культури, громадських організацій з популяризації української мови в Бердянську, про реалізацію міської програми розвитку і функціонування української мови, формування україномовного середовища в місті та української свідомості.

Головним закликом виступаючих до молоді та присутніх лунали звернення бути гідними українцями, досконало вивчати та захищати українську мову, спілкуватися українською, як на роботі, під час навчання, такі і в побуті.

У підготовці заходу активну участь узяли студенти факультету філології та соціальних комунікацій, а родзинкою свята стали виступи народного ансамблю народної пісні «Золотий гомін», народного інструментального ансамблю «Барвисті музики», студентів-хореографів факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв, Сєрих Євгенії, ансамблю ложкарів «Джерельце» та учнів 1 класу Бердянської спеціалізованої школи № 16.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок