В будівлі колишнього Грецького консульства магазин пива змінив фасад

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.11.2017 · 16:11 · переглядів - 2293

На засіданні адміністративної комісії до підприємця, який самовільно змінив фасад будинку по проспекту Праці, 39, в якому в ХІХ ст. розміщувалось Грецьке консульство, застосували мінімальний штраф в розмірі 850 гривень.

В будівлі колишнього Грецького консульства магазин пива змінив фасад

Будівля по Проспекту праці, 39 захоплює також і вулицю Університетську. На фасаді по Університетській у вересні, за участі консула Греції в Україні, в рамках Громадського бюджету, відкрили пам'ятну дошку консульству королівства Греція, яке розташовувалось в Бердянську в ХІХ столітті.

Сьогодні приміщення будівлі перебувають, в переважній більшості, у приватній власності. Один із підприємців, який веде бізнес в будівлі, фасад магазину пива оздобив у відмінному стилі від загального вигляду споруди. Ці дії не були узгоджені з мерією і співробітники адміністративного відділу виконкому виписали протокол на підприємця. За результатами розгляду на засіданні адмінкомісії, більшістю голосів проголосовано застосування мінімального штрафу в розмірі 850 гривень.

Депутат міської ради Микола Рудницький виступив з ініціативою розробки програми по відновленню історичного виду будівлі і з міського бюджету профінансувати ці роботи.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок