Долучайтеся до опитування відносно сучасного стану міста та напрямів його розвитку

Бердянськ 24
11.12.2017 · 10:40 · переглядів - 1163

До уваги мешканців міста та представників бізнесу! З 7 грудня на офіційному сайті Бердянської міської ради розпочалося онлайн опитування відносно сучасного стану міста та напрямів його розвитку.

Долучайтеся до опитування відносно сучасного стану міста та напрямів його розвитку

Воно проводиться у межах розробки Плану місцевого економічного розвитку м. Бердянськ, згідно з «Рекомендаціями щодо структури та змісту Плану місцевого економічного розвитку». Цей план розробляється у рамках виконання умов приєднання 20 червня 2017 року м. Бердянськ до ініціативи ЄС «Мери за економічне зростання» (M4EG). Основана увага M4EG зосереджена на стійкому місцевому економічному розвитку та створенні робочих місць у співпраці з діловими колами та організаціями громадянського суспільства.

Опитування мешканців Бердянська та представників бізнесу щодо їх бачення сучасного стану міста та напрямів його розвитку триватиме до 18 січня 2018 року. Виконавчий комітет Бердянської міської ради запрошує усіх бажаючих взяти участь в опитуванні. Ваша думка для нас є важливою та буде врахована при визначенні пріоритетних завдань розвитку міста.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок