В. Чепурний начальнику Міськво: «Нас не цікавить, хто заслужений вчитель, а хто ні! Все має бути по закону. Наведіть порядок!»

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
12.12.2017 · 10:39 · переглядів - 2429

Міський голова Володимир Чепурний емоційно прокоментував дефіцит освітньої субвенції на зарплату вчителів в 14 мільйонів гривень і, фактично, звинуватив в цьому керівників освітніх закладів.

В. Чепурний начальнику Міськво: «Нас не цікавить, хто заслужений вчитель, а хто ні! Все має бути по закону. Наведіть порядок!»

В процесі обговорення прогнозованих показників бюджету Бердянська на 2018 рік, міський голова Володимир Чепурний зробив емоційну заяву, щодо деяких керівників освітніх закладів міста.

Чепурной Владимир

Ми почали серйозну роботу в школах. Однак, тільки ми почали перевіряти, в інтернеті нас звинуватили, що ми на когось тиснемо і намагаємось звільнити. Нам наробили замість 4-х перших класів — 5! А платити за це ми маємо з бюджету, тут і дефіцит 14 мільйонів. В цьому винна адміністрація закладу, яка перетворила школу на свою вотчину. Володимир Миколайович (начальнику відділу освіту — прим. редакції), наводьте порядок. Нас не цікавить заслужений вчитель чи ні, все має бути по закону, - резюмував свій спіч Володимир Чепурний.

Судячи з висловлювань мера, хоча прізвища й не були названі, йшлося про скандал в школі №16.

Схоже, що обіцянки заступника мера Юлії Дойнової батьківському активу школи виявились пустими словами. Хоча навряд чи цій чиновниці хтось і повірив. В будь-якому випадку, показово, що влада не зробила жодних висновків і людей вкотре не почула...




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок