Правове виховання молоді одне із пріоритетних напрямків роботи співробітників поліції

По матеріалам пресс-службы полиции
14.12.2017 · 16:18 · переглядів - 641

Працівники ювенальної превенції Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області в рамках проведення Всеукраїнського тижня права та з метою формування у дітей правомірної поведінки відвідали навчальні заклади міста Бердянськ та Бердянського району. 

Правове виховання молоді одне із пріоритетних напрямків роботи співробітників поліції

Правоохоронці під час зустрічей з молоддю розповідали та показували навчальні відеороліки про види правопорушень (злочинів) та відповідальність за їх вчинення, також нагадали школярам та студентам правила поведінки в громадських місцях. Зокрема, зосередили увагу на порадах, як діяти в різних небезпечних ситуаціях.

Також працівники ювенальної превенції Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області для «важких» підлітків та для вихованців КЗ «Бердянської санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів» організували екскурсію до Бердянської виправної колонії Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації МЮ (№ 77).

Превентивна робота з сучасною молоддю є одним з найголовніших напрямків роботи поліції та проводиться підрозділом ювенальної превенції Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області на постійній основі.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок