Начальник Бердянського відділу поліції Олег Фомічов відвідав с. Куликівське, Новопетрівського старостинського округу

По матеріалам пресс-службы полиции
16.12.2017 · 11:59 · переглядів - 796

Продовжуються виїзні прийоми жителів району керівництвом Бердянського відділу ГУНП в Запорізькій області, мета яких ознайомлення із станом охорони публічного порядку на місцях, можливих проблем жителів району.

Начальник Бердянського відділу поліції Олег Фомічов відвідав с. Куликівське, Новопетрівського старостинського округу

14 грудня візитом до с. Куликівське завершилося «відпрацювання» Осипенківської об’єднаної територіальної громади. Цей населений пункт розташований приблизно в 40 кілометрах від міста і до дорога до нього, місцями, нагадувала військовий тракт - і тут дійсно відчувається їх присутність. Це сама крайня точка на південному сході нашої області і граничить з Донецьким регіоном. Місцевого населення не багато, державних і соціальних установ немає. Але завдяки розвиненому дачному сектору село виглядає пристойно – знову ж море. На жаль, освітлення вулиць переважно від приватних будинків. Ще запам’яталася зупинка громадського транспорту з «художнім» оформленням. Зі слів старшого дільничного офіцера поліції Олександра Нєстєрова, який обслуговує дану територію, населений пункт не проблемний, викликів сюди практично немає. 

На 21 грудня з 17 до 18 години запланована зустріч із жителями с. Родіонівка, Берестівської територіальної громади. 
Додаткову інформацію можна отримати за телефоном 4-72-02 – приймальна начальника Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок