На виїзді з Бердянська автомобіль врізався в пасажирський автобус. Є жертви

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
17.01.2018 · 10:16 · переглядів - 12206

На ділянці між розворотним кільцем та селищем Азовське відбулось ДТП за участі пасажирського автобуса

На виїзді з Бердянська автомобіль врізався в пасажирський автобус. Є жертви
Автор фото Алёна Елисеева

За нашими даними автомобіль Нива врізався в автобус міжнародного сполучення Маріуполь-Москва. Автомобіль вискочив на зустрічну смугу і врізався в автобус.

Два пасажира легкового авто загинули. Водій автобусу і декілька пасажирів зазнали травм різної важкості.

Наразі на місці пригоди працюють правоохоронці, співробітники МНС та медики.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

У результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася в Бердянському районі, двоє людей загинули. Одного чоловіка з травмами доставлено до лікарні, двом особам на місці події надано медичну допомогу.

17 січня близько 9 ранку до Бердянського відділу поліції Головне управління Національної поліції в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що на 130 км траси «Василівка-Бердянськ» біля села Азовське сталася ДТП із постраждалими.

За попередньою інформацією, водій автомобіля «Нива» виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з пасажирським автобусом «Мерседес» сполученням «Маріуполь-Харків», який рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок аварії двоє пасажирів легкового автомобіля загинули на місці події. Водія автомобіля доставлено до місцевої лікарні. Водію та пасажиру автобуса надано медичну допомогу.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Автор фото Алёна Елисеева

Тэги: дтп



Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок