В. Чепурний: «Погода в цьому році, як ніколи...». Мер закликає всі служби бути готовими до погіршення погодних умов

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
23.01.2018 · 10:18 · переглядів - 1839

На апаратній нараді у виконкомі міський голова Володимир Чепурний закликав керівників комунальних підприємств та суб'єктів господарювання підготуватись до зниження температури повітря.

В. Чепурний: «Погода в цьому році, як ніколи...». Мер закликає всі служби бути готовими до погіршення погодних умов

Чепурной Владимир

В цьому році погода, як ніколи — то сніг, то дощ, то ожеледиця. На сьогодні синоптики передають зниження температури до -4 градусів морозу, на завтра ще нижчу температуру. В перший день снігопаду ми не впорались із ситуацію, треба зробити висновки і уникнути проблем, - закликав Володимир Чепурний.

Також міський голова закликав співробітників адміністративного відділу мерії перевіряти, на скільки якісно виконують свої обов'язки з прибирання прилеглих території суб'єкти господарювання. За словами мера? далеко не всі підприємці належним чином виконують свої зобов'язання.

На думку міського очільника, комунальники більш-менш впорались з прибиранням доріг, тому особливу увагу необхідно зосередити на прибиранні тротуарів, адже від цього залежить життя та здоров'я бердянців.

З висловом мера про «погоду, як ніколи в цьому році» важко не погодитись, адже за даними метеорологів, поки що, зима 2017-2018 найтепліша за останні роки!




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок