У музеї «Подвиг» відбулася тематична зустріч «Героїв України будемо гідні!»

По матеріалам пресс-службы исполкома
20.02.2018 · 16:33 · переглядів - 847

20 лютого у Бердянському музеї «Подвиг» відбулася тематична зустріч «Героїв України будемо гідні!» і презентація оновленої тематичної експозиції.


У заході взяли участь військовий комісар Бердянського ОМВК Володимир Роговий, учасники Революції Гідності: волонтери Ольга Коник і Наталя Кагадій; службовці міськвиконкому, директор краєзнавчого музею Людмила Ноздріна, військовослужбовці підшефних військових частин Бердянського прикордонного загону і Бердянського ОМВК ЗСУ, учасники АТО, ветерани ЗСУ, студенти БДПУ.

За інформацією Людмили Ноздріної, щоб увіковічнити та вшанувати пам’ять про бердянців, які взяли участь у Революції Гідності, та наших земляків, які загинули у зоні проведення АТО за демократичні цінності, національні інтереси, суверенітет та європейський вибір України, - у філії Бердянського краєзнавчого музею «Подвиг» за допомогою волонтерів, військових, працівників музею в 2015 році було влаштовано виставковий зал, який постійно поповнюється новими експонатами.

Присутні на заході вшанували хвилиною мовчання Героїв Небесної Сотні, бердянських захисників України, які віддали життя за свободу, незалежність, демократичні цінності, національні інтереси та європейський вибір України; згадали події Революції Гідності. Під час зустрічі учаснику АТО Володимиру Мельнику було вручено медаль “Захисник Вітчизни”. А учасник Революції Гідності, голова волонтерської ГО “Берегині Таврії” Ольга Коник розповіла про участь у Київському майдані. На заході також відбулася передача волонтерами Ольгою Коник і Анеттою Омельченко до музею нових експонатів.

Сьогодні також відбулись інформаційно-просвітницькі заходи у вищих навчальних закладах міста та бібліотеках, виставки, перегляди відеофільмів про подвиг Героїв Небесної Сотні, роль та місце Революції Гідності щодо становлення Української державності, боротьбу за свободу, незалежність та територіальну цілісність України.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок