Вирішення майбутнього працевлаштування чи продовження навчання юнаків і дівчат

Бердянськ 24
26.02.2018 · 14:23 · переглядів - 629

Здавалось, попереду ще багато часу безтурботного студентського життя, але незабаром іспити, захист диплому та випускний бал

Вирішення майбутнього працевлаштування чи продовження навчання юнаків і дівчат

«Навчальний заклад - що далі?». Таке питання постає перед тисячами випускників учбових закладів України.

Відповідно до сорокової (позачергової) сесії міської ради від 15 лютого 2018 року № 3 «Про затвердження Програми соціального становлення та розвитку молоді м. Бердянськ на 2018 рік», з метою сприяння цілеспрямованому розвитку здібностей і талантів молоді, зростання її професіоналізму, працездатності, збереження здоров’я, 23 лютого відбувся загальноміський захід «Молоді спеціалісти – права та можливості». Організатори заходу: відділ сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Бердянської міської ради, ГО «Сяйво надії».

Для участі у заході було запрошено фахівця з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних.

Близько 40 студентів,педагогічні працівники та гості зібрались у конференційній залі клубу для вирішення майбутнього працевлаштування чи продовження навчання юнаків і дівчат.

З великою увагою молодь слухала виступ представників Бердянського підприємства Пр АТ «Бердянські жниварки», які надали можливість молоді, під час ознайомлення з презентацією підприємства, на власні очі побачити виробничі приміщення та умови праці, познайомитися з історією підприємства

Молоді, що вирішила після отримання диплому почати трудову діяльність, фахівець Бердянського міського центру зайнятості,  Корнієнко О. В. надала наступну інформацію:

  1. Становище молоді на ринку праці;
  2. Соціальні гарантії працевлаштування молоді, забезпечені державою;
  3. Соціальні послуги державної служби зайнятості;
  4. Наслідки «тіньової» зайнятості.

Не аби який інтерес викликав у присутніх  сучасний  інтерактивний засіб пошуку роботи , а саме - демонстрація анімаційних мультиків з ТПР.

Проведення таких заходів конче необхідно молоді, яка є новачком на ринку праці України.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок