В 2018-му «тимчасовий водогін» прибирати з вул. Центральної не будуть

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
07.03.2018 · 09:11 · переглядів - 1105

На засіданні профільної комісії з питань ЖКГ, директор КП "Бердянськводоканал" Олександр Македонський, відповідаючи на запитання активістів, повідомив, що "тимчасовий водогін" потребує внесення змін до проекту, після чого необхідно буде відшукати кошти в обласному чи державному бюджеті на його прокладення під землею.

В 2018-му «тимчасовий водогін» прибирати з вул. Центральної не будуть

Основна проблема з "тимчасовим водогоном" В4 по вул. Центральній полягає в тому, що в проекті є певні недоліки. Проектант, який займався розробкою цього документу — зник. Тому зараз необхідно внести зміни до проекту, після чого шукати кошти на його реалізацію. За словами Олександр Македонського кінцева сума буде непосильною для міського бюджету, тому необхідно буде залучати фінансування з бюджету області чи державного бюджету.

Македонский Александр

Проект водогону В4 розробляли в 2014 році. Коли були виявлені недоліки, проектант “хутко зник”, тому зараз, в першу чергу, необхідно внести коригування до проекту. Після цього, будемо шукати можливості фінансування. Одразу зазначу, що для міського бюджету це буде непосильна сума, тому будемо шукати варіанти фінансування з обласного чи державного бюджетів, - повідомив директор КП “Бердянськводоканал” Олександр Македонський. 

Враховуючи зазначені проблеми, з високою ймовірністю можемо припустити, що в цьому році водогін В4 не буде перенесено під землю.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок