З 1-го квітня в Бердянську завершується опалювальний сезон

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
30.03.2018 · 15:57 · переглядів - 2492

Виконавчий комітет ухвалив рішення з 1-го квітня припинити опалювальний сезон в Бердянську. Офіційний привід – звернення до виконкому Тепломережі

З 1-го квітня в Бердянську завершується опалювальний сезон

Як пояснив керівник Тепломережі Юрій Литовченко необхідність відключення теплопостачання в місті пов’язана з припиненням дії Постанови Кабміну №178, якою накладався обов’язок про постачання газу та визначення лімітів Нафтогазом. Через відсутність договору на постачання газу для Тепломережі, підприємство змушене з 1-го квітня припинити опалювальний сезон в Бердянську.

Кабмін прийняв нову Постанову, яка врегульовує дану проблему, однак, станом на сьогодні вона ще не опублікована, наголосив Юрій Литовченко. Тому, якщо підприємство споживатиме газ з 1-го квітня, тариф на оплату послуги для підприємства зросте одразу в декілька разів, що призведе до суттєвого здорожчання вартості послуг для населення.

Затвердити це рішення мав виконавчий комітет своїм рішенням. Враховуючи озвучені аргументи, члени виконкому підтримали проект рішення, згідно якого теплопостачання в Бердянську припиняється з 1-го квітня.

Продовжуватимуть опалювати лише територію лікарняного містечка. В дитячих садочках нагріватимуть приміщення електроприборами. Згідно чинного законодавства, припиняти опалювальний сезон виконавчі комітети можуть за умови, коли температура повітря впродовж трьох діб не опускається нижче 8 градусів тепла. Потепління очікується в Бердянську вже з наступного тижня.

Тэги: теплосеть



Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок