Міська влада, представники профспілок та підприємців підписали тристоронню угоду

По матеріалам пресс-службы исполкома
06.04.2018 · 09:06 · переглядів - 1089

5 березня, у виконкомі відбулося підписання тристоронньої Територіальної угоди про регулювання соціально-економічних та трудових відносин в м. Бердянськ на 2018-2021 роки

Міська влада, представники профспілок та підприємців підписали тристоронню угоду

5 березня, у виконкомі відбулося підписання тристоронньої Територіальної угоди про регулювання соціально-економічних та трудових відносин в м. Бердянськ на 2018-2021 роки між представниками Спільного представницького органу профспілкових організацій міста, Бердянської спілки промисловців та підприємців (роботодавців) та виконавчого комітету Бердянської міської ради. Проводив це засідання робочої комісії міський голова Володимир Чепурний.

Ця подія стала результатом тривалої підготовки, проведеної робочою комісією, до складу якої увійшли представники усіх трьох сторін. У ході переговорів робоча комісія прийшла до рішення, що Угоду доцільно укласти на 2018-2021 роки та, за необхідності, вносити до неї зміни.

За результатами переговорного процесу, Угода містить 114 пунктів, із яких:

  • 65 – спільні зобов’язання;
  • 20 зобов'язань виконавчого комітету Бердянської міської ради;
  • 19 зобов'язань Бердянської спілки промисловців та підприємців (роботодавців);
  • 10 – Спільного представницького органу профспілкових організацій м. Бердянськ.

Обговорюючи підсумки спільної роботи, члени робочої комісії висловили одностайну упевненість у тому, що підписання Територіальної угоди про регулювання соціально-економічних та трудових відносин в м. Бердянськ на 2018-2021 роки стане значним кроком на шляху до підвищення рівня та якості життя в нашому місті. У свою чергу, міський голова Володимир Чепурний, наголосив, що позитивні зміни можливі лише за умови ефективної взаємодії міської влади, підприємців та профспілок працівників.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок