«Весь коллектив «Экотранса» вместе с Братеньковым буду брать и носом… показывать». Мер розкритикував роботу комунальників

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
17.04.2018 · 10:44 · переглядів - 2085

На черговій апаратній нараді Володимир Чепурний обурився роботою комунальних служб та приватних фірм, які надають послуги з вивезення сміття в Бердянську. Мер підкреслив, що сміття зі всіх мікрорайонів має вивозитись рано вранці.

«Весь коллектив «Экотранса» вместе с Братеньковым буду брать и носом… показывать». Мер розкритикував роботу комунальників

На минулому тижні міський голова здійснив об'їзд територій і помітив, що в деяких мікрорайонах — Колонія та 8 березня, сміття залишається невивезеним навіть після 10-ї години ранку. 

Чепурной Владимир

Минулої середи, о 10:30 по 8 березня стояли кульки з неприбраним сміттям. В понеділок в Колонії, на перехресті Мічуріна та Чехова контейнери зі сміттям були переповнені! Якщо треба, я з усім колективом «Екотрансу» разом з Братеньковим виїду на місце і буду особисто брати і носом... показувати. Григорій Григорович (заступнику Горячову — прим. редакції) надайте мені графік вивезення сміття по всім мікрорайонам з указанням фірми, яка надає послуги. Приватна, комунальна — мені байдуже, зранку сміття зі всіх мікрорайонів має бути вивезено! - заявив Володимир Чепурний.

Заступник директора КП «Бердянськекотранс» Олег Оргієць в своє виправдання зазначив, що комунальники працюють у чіткій відповідності із затвердженим графіком і навіть, якщо виходить з ладу техніка, співробітники все одно знаходять можливість вчасно вивезти сміття. Щодо прикладу в Колонії, там, за словами Олега Оргійця, сміття до контейнерів виносять і мешканці приватного сектору, а також після суботників. Тому баки заповнюються дуже швидко.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок