Бердянські переселенці з Донбасу через суд домагатимуться участі в місцевих виборах

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
17.04.2018 · 16:34 · переглядів - 1613

Члени громадської організації переселенців “Балто” звернулись за юридичною підтримкою до фахівців Центру надання вторинної правової допомоги. Переселенці через суд намагатимуться отримати дозвіл на участь у місцевих виборах.

Бердянські переселенці з Донбасу через суд домагатимуться участі в місцевих виборах

Основна мета переселенців — через вибори досягти можливості привертати увагу влади до своїх проблем. Зареєструвати свою політичну силу, наразі, вони не мають можливості. Тому своє конституційне право вони намагатимуться відстояти через суди. Правовий супровід їм надаватимуть фахівці Центру вторинної правової допомоги. 

17-го квітня делегація громадської організації «Балто», у складі понад 50 чоловік завітала до фахівців Центру. За інформацією керівника ЦНВПД Євгена Сухомлина його колеги нададуть всю необхідну правову допомогу бердянським переселенцям з Донбасу. Підготовкої документів та супроводом в судових інстанціях фахівці Центру займатимуться на безоплатній основі.

Проблема з недопущенням до участі в виборах переселенців з Донбасу є характерною для всіх регіонів України, тому судовий процес, якщо він розпочнеться, може стати прецедентом для всієї країни.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок