Ваговим комплексам бути! Поліція наголошує на необхідності обладнання спец майданчиків

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
19.04.2018 · 17:02 · переглядів - 1156

У виконкомі відбулась нарада з приводу встановлення вагових комплексів для упередження в'їзду в місто вантажівок з перевантаженням. Григорій Горячов однозначно заявив, що ваговим комплексам — бути. Де саме їх облаштують, озвучать додатково.

Ваговим комплексам бути! Поліція наголошує на необхідності обладнання спец майданчиків

В мерії зібрались в.о. директора ДП "БМТП" Олександр Трощенков, начальник відділу комунікації міськвідділку поліції Денис Буц, начальник транспортного відділу Ірина Удовиченко та представник “Укртрансбезпеки”. Перед початком курортного сезону та суттєвого підвищення температури повітря в мерії налаштовані запустити роботу вагових комплексів.

Як зазначив заступник міського голови Григорій Горячов в Бердянську вже є один ваговий комплекс, на ще один очікують. Встановити їх планують на в'їздах в місто. Однак, з цим питанням не все так просто, як могло б здатися на перший погляд. За інформацією Дениса Буца для налагодження ефективної роботи фахівців Укратрансбезпеки та Нацполіції, необхідно облаштувати майданчик, де могли б проходити процедуру зважування вантажівки.

Оскільки представників зернотрейдерів на засіданні не було, Григорій Горячов запропонував провести розширений круглий стіл за участі приватних фірм, представників Бердянської філії АМПУ, морського торговельного порту та правоохоронців, щоб узгодити всі нюанси і розпочати роботу комплексів.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок