КП «Бердянськекотранс» розширює штат. На роботу запрошують двірників

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
15.05.2018 · 12:46 · переглядів - 1778

Керівник комунального підприємства «Бердянсьекотранс» Іван Братеньков, під час чергової апаратної наради при міському голові заявив, що на підприємство набирають співробітників на курортний сезон.

КП «Бердянськекотранс» розширює штат. На роботу запрошують двірників

Нагадаємо, Іван Братеньков раніше неодноразово публічно виступав з ініціативою збільшення штату комунального підприємства. За його словами необхідно 150 чоловік, щоб належним чином прибирати вулиці міста, тоді як на підприємстві було лише 60. Чи суттєво розширюється склад комунальників і чи знімають ці заходи потреби підприємства в робочій силі, Іван Братеньков прокоментував редакції.

Братеньков Иван

На сьогодні у нас фактично працюють 56 чоловік. На сезон ми додатково готові прийняти на роботу ще 10 чоловік. Однак, цих заходів явно недостатньо, щоб оперативно опрацьовувати закріплені за нами території. Співробітників ми будемо розділяти на дві зміни. Перша – з 5-ї ранку і друга – з 14:00, 16:00 чи з іншого часу, в залежності від заходів, які проходитимуть в місті, - прокоментував Іван Братеньков.

Заробітна платня одного двірника в комунальному підприємстві відповідає мінімальному загальнодержавному рівню. Паралельно з цим, Іван Братеньков підкреслив, що перекладати всю відповідальність за стан на вулицях міста та наявність стихійних звалищ – неприйнятно. Необхідно запроваджувати комплексний підхід із залученням адміністративного відділу, проводити роботу з дачниками та головами садово-дачних товариств, - відзначив Іван Братеньков.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок