Заходи в Бердянську до Дня молоді

По матеріалам пресс-службы исполкома
20.06.2018 · 11:23 · переглядів - 2171

Концерт, холі паті, безкоштовні фотозони, виступ команди Ліги сміху та багато іншого на святкуванні Дня молоді в Бердянську

Заходи в Бердянську до Дня молоді

На виконання Програми соціального становлення та розвитку молоді в м. Бердянськ на 2018 рік та впровадження громадського проекту «Щасливе дитинство» 24 червня о 18:00 на Приморській площі відбудеться загальноміський захід «Ми-українці!». Він проводиться з метою сприяння розвитку талановитої молоді, її творчого потенціалу, патріотичного виховання та пропаганди здорового способу життя. Організаторами заходу виступають відділи сім'ї, молоді та спорту і культури виконавчого комітету Бердянської міської ради та ГО «Сяйво надії».

Розпочнеться захід із заїзду байкерів та концерту за участю талановитої молоді м. Бердянськ. У рамках святкування також відбудеться Холі паті, виступ віце-чемпіонів Всеукраїнської Ліги сміху у складі команди «Заїнька» (автори серіалу «Пацики» на каналі ICTV Віктор Іваницький та Віталій Гончаренко) та учасників Запорізької Ліги сміху - команда «Разбойники».

На бердянців та гостей міста також чекатимуть дискотека, фаєр-шоу та феєрверки. Протягом заходу на Площі будуть розміщені 15 безкоштовних фото-зон - ростові квіти, гігантська книга, морські мотиви, оскар, моя казкова Україна та ін., де можна буде зробити пам’ятні знімки.

У програмі заходу також святковий ярмарок з витворами мистецтва від майстринь міста Бердянськ та консультації з косметології.

Тэги: сезон 2018



Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок