«Щороку підвищення тарифу на воду!» - в НКРЄКП днями мають затвердити один тариф, а з 2019-го очікується ще одне підвищення

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
26.06.2018 · 14:37 · переглядів - 2801

Як повідомили представники КП «Бердянськводоканал» на позачерговій сесії міської ради, сьогодні в НКРЄКП розглядається документація з приводу підвищення тарифу на воду та водовідведення в Бердянську. Однак, це не останнє підвищення — черговий стрибок цін очікується вже у 2019-му.

«Щороку підвищення тарифу на воду!» - в НКРЄКП днями мають затвердити один тариф, а з 2019-го очікується ще одне підвищення

В контексті проекту рішення про виділення дотації з міського бюджету КП “Бердянськводоканал” в розмірі 3,9 мільйонів гривень, ряд депутатів поцікавились як довго триватиме практика виділення коштів з міського бюджету підприємству, яке надає монопольні послуги населенню? За словами співробітників “Бердянськводоканалу” на підприємстві утворилась заборгованість в 6 мільйонів гривень, через невідповідність тарифів ринковим умовам.

Зміни в законодавстві передбачають два етапи публічного обговорення нових тарифів, що значно затримує процес затвердження нових розрахунків. Остаточну вартість тарифу з урахування НДС стане відомо найближчим часом.

З наступного ж року, вартість водопостачання становитиме приблизно 17 гривень, а водовідведення — 14. Ці розрахунки також вже направлені до регулюючого органу.




Останні новини Бердянська
вчора, 27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок