Бізнесмен зі своїм шурином розіграли 14 мільйонів на заміну кабелю для Бердянського морського порту

По матеріалам Наші гроші
10.07.2018 · 12:34 · переглядів - 2958

Бердянська філія ДП “Адміністрація морських портів України” за результатами тендеру 9 липня уклала угоду з ТОВ “ЕДС-Інжиніринг” на укладання високовольтної кабельної лінії вартістю 14,02 млн грн.

Бізнесмен зі своїм шурином розіграли 14 мільйонів на заміну кабелю для Бердянського морського порту
Запишний (посередині) та Артемюк (праворуч)

Про це повідомляється у системі електронних закупівель “Прозоро”.

Йдеться про заміну високовольтного живлячого фідеру №83 (який є стосовно інших незалежним джерелом живлення для Бердянського морського порту), прокладка його від  трансформаторної підстанції №3 БФ ДП “АМПУ” по вул. Горького, 6 у Бердянську до підстанції “Запоріжжяобленерго” “Першотравнева” по пр. Східному.

ТОВ “ЕДС-Інжиніринг” володіє нікопольчанин Олександр Запишний.

Єдиним конкурентом на тендері виступило ТОВ “Монолітбуд-Дніпро”, яким володіють Андрій Артемюк та Максим Ліпай. Останній також володіє фірмою “Будсервіс-груп”, яка зареєстрована у Дніпрі по вул. Верхоянська, 49. Тут же знаходиться і зареєстроване “ЕДС-Інжиніринг”. Також раніше співвласником “Будсервіс-груп” був Олександр Запишний.

До того ж, у соціальній мережі “Facebook” Запишний товаришує з Артемюком, а останній вказав родичкою Яну Запишну – дружину Олександра Запишного. Раніше Яна Запишна мала прізвище Артемюк і вочевидь вона сестра Андрія Артемюка.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок