Бердянськ отримає 8,8 млн. грн з обласного бюджету на ремонт каналізаційного колектора

По матеріалам прес-служби виконкому БМР
13.12.2019 · 11:35 · переглядів - 589

12 грудня відбулася чергова 34 сесія Запорізької обласної ради. Одним з питань порядку денного було виділення 8,8 млн. грн. з екологічного фонду обласного бюджету в 2020 році на ремонт каналізаційного колектора в Бердянську


На початку пленарного засідання до сесії із закликом підтримати це рішення та не допустити екологічної загрози звернулися голова фракції партії «Наш край» Сергій Кальцев і обласні депутати від Бердянська Олександр Бабанін та Владислав Шалєєв.

Депутати Запорізької обласної ради почули колег з Бердянська і одноголосно підтримали рішення про виділення з екологічного фонду області на ремонт магістрального каналізаційного колектора 8,8 млн. грн.

 - Питання ремонту каналізаційного колектора в Бердянську дійсно дуже важливе, - зазначив перший заступник голови Запорізької обласної адміністрації Іван Федоров. - Тому ми сьогодні затвердили суму в 8,8 млн. грн. для початку робіт. Днями надійшло звернення від депутатів обласної ради від Бердянська про виділення коштів на цей об'єкт також при розподілі вільних залишків обласного бюджету на початку наступного року. Я переконаний, що і в лютому ми так само одноголосно підтримаємо рішення про виділення необхідних коштів.




Останні новини Бердянська
вчора, 26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок