Спочатку асфальт, потім заміна труб? В центрі окупованого Бердянська обвалився колектор

Бердянськ 24
05.04.2024 · 09:47 · переглядів - 2763

Z-пабліки оприлюднили інформацію про аварію на колекторі в центральній частині міста по проспекту Праці в районі «Каплички»

Спочатку асфальт, потім заміна труб? В центрі окупованого Бердянська обвалився колектор
Оце вже схоже на "Прорив року". Окупанти тільки-но заасфальтували ділянку над проблемними мережами. За їх оцінками, ремонт розтягнеться щонайменше на місяць. Фото: z-пабліки

Систему водопостачання порвалася на проспекті Праці. Псевдо-влада обіцяє ремонт, але поки не знає, як розпочати роботи.

- Планується замінити близько 60 метрів труби. Виконання робіт – впродовж місяця. Глибина складає 5 метрів. Виконання робіт ускладнює високий рівень ґрунтових вод, - йдеться в повідомленні з посиланням на окупаційну адміністрацію Бердянська

На фото зафіксовані обсяги аварії – обвал колектору призвів до просідання ґрунту. Чи планується відключати водопостачання в центрі міста, поки що, невідомо.

Окрім ймовірних незручностей для мешканців міста, аварія також загрожує негативно вплинути на екологічну ситуацію. На додаток до забруднення акваторії мастилами та іншими речовинами російських бойових кораблів, в море можуть потрапити нечистоти.

Зазначимо, що рамках програми "При Україні нічого не робилося, а ми вам дороги заасфальтуємо", окупанти почали в Бердянську масово стелити полотно там, де тільки можливо. При цьому навіть не перевірили стан підземних комунікації. Хоча ті ж колаборанти мали бути добре обізнані з проблемним водоводом. Суто в російському стилі: спочатку дорогу ремонтуємо, потім - труби міняємо.

Окупанти ще не відзвітували про ремонт на Косі, а тут аварія в центрі. Скріншот: z-пабліки. 

Постійні аварії та пориви в Бердянську в умовах окупації збільшились в рази. Відсутність компетентного керівництва та кваліфікованих кадрів призводить до системного погіршення ситуації в сфері житлово-комунального господарства міста.

 




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок