Огляд зернодробарки Млинок (виробник Master Craft)

Більшість зернових подрібнювачів побутового сегмента мають схожу будову. Проте існують непомітні з першого погляду відмінності, які сильно впливають на продуктивність і зручність використання.

До цих моментів відноситься тип дробить механізму, матеріали, наявність датчиків і запобіжників.

Зернодробарка (крупорушка) Млинок електрична 1,75 кВт

Однією з найпопулярніших в 2019 році зернодробарок є Млинок, який випускається компанією Мастер Крафт. Про її переваги і технічні характеристики нам розповів консультант інтернет-магазину Cropper.

Будова, матеріали та комплектуючі дробарки для зерна Млинок

Зернодробилка має класичну горизонтальну компоновку, тобто двигун знаходиться ззаду робочої камери. З подрібнювачем він з'єднаний через муфту. Така будова найпопулярніше, оскільки відмова від ремінної передачі спрощує обслуговування.

Бункер, камера і приймач для качанів кукурудзи зроблені зі сталі. Вона пофарбована порошковою сумішшю, яка захистить від корозії.

Каркас у дробарки відсутня, але на основі є отвори для кріплень. Висновок для фуражу зроблений таким чином, щоб на нього було зручно одягати мішок. Фракцію помелу можна регулювати. У комплекті з зернодробарка Млинок поставляється набір сит.

Зернодробарка (крупорушка) Млинок електрична 1,75 кВт

На особливу увагу заслуговує дробящий механізм. Він складається з ножа, який потрібен для роботи з кукурудзою, і молотків. Молотки зроблені із загартованої сталі, мають ребристі краю. Саме вони здійснюють подрібнення.

Характеристики зернодробилки Master Craft

Двигун, встановлений на измельчителе Млинок має потужність 1,75 кВт, що є оптимальним показником для побутового обладнання. При невеликих розмірах господарства рекомендується купувати зернодробилки потужністю 1,5-2 кВт.

Швидкість обертання барабана з молотками 3000 об/хвилину. Продуктивність при перемелюванні зерна досягає 200 кг/год, а при роботі з цілими качанами кукурудзи – 80 кг/год.

Зернодробарка (крупорушка) Млинок електрична 1,75 кВт

В інтернет-магазині Cropper можна купити побутові зернодробилки виробників Мастак, Майстер Крафт, Елікор, Совек, ДТЗ, Вегіс. Всього на сайті представлено більше 70 подрібнювачів для грубого корму. Деякі моделі можуть працювати не тільки зі злаками і качанами кукурудзи, а й соломою, коренеплодами, овочами, соковитою травою.

Доставка сільськогосподарського обладнання здійснюється по всій Україні. Отримання на відділенні Нової Пошти, Інтайм. Оплата післяплатою.



На початок