Вчимося писати робочий зошит для дошкільнят

Вибір школи та похід в перший клас — завжди непростий та дуже відповідальний процес і для дитини, і для батьків.

Вчимося писати робочий зошит для дошкільнят

Непросто дібрати також і якісну літературу, завдяки якій малечу можна буде підготувати до нового етапу в житті. Потрібно постійно стежити, аби якість паперу та фарби була високою, а завдання відповідали віковій категорії та чинним освітнім вимогам. Видавництво «Школа» піклується про якість та внутрішнє оформлення навчальних посібників для дошкільнят.

Усі прописи та робочі зошити рецензовані психологами й методистами, щоб завдання відповідали особливостям розвитку учня на кожному етапі. Позначки з віковими категоріями дозволять швидко відшукати необхідне видання на сайті за допомогою фільтрів. Українська мова навчальних матеріалів сприятиме поповненню словникового запасу малечі, який постійно буде використовуватися й розширюватися під час навчання у школі.

Видавництво Школа пропонує познайомитися з серією «Крок до школи (4 - 6 років)». До неї увійшли зошити:

  • Вчимо англійську без проблем
  • Вчимось писати друковані літери
  • Вчимось писати
  • Вчимось читати без проблем
  • Вчимось рахувати без проблем
  • Вчимось мислити без проблем
  • Вивчаємо природу рідного краю
  • Ми готуємось до школи
  • Велика книга тестів Чи готові ми до школи?

Робочі зошити для дошкільнят Видавничого дому «Школа» — запорука майбутніх досягнень

Вчимося писати робочий зошит від видавництва «Школа» підходить як для занять в групі дітей в дошкільних навчальних закладах, так і для домашнього навчання. Завдяки роботі за ним малятко може:

  1. познайомитися з усіма літерами української абетки,
  2. виконати прості вправи для правильної постановки руки,
  3. вивчити про кожну літеру віршик,
  4. розгадати цікаві загадки,
  5. розмалювати картинки,
  6. написати свої перші слова.

Якщо купити робочі зошити й наполегливо займатися з ними щодня, з часом будуть помітні перші результати. Важливо не примушувати дитину до навчання, а формувати у неї допитливість і любов до процесу отримання нових знань. Для досягнення бажаної мети кожен із розділів можна розділити на кілька занять. Так навчання не лише буде проходити непомітно, а й перетвориться на корисну звичку й веселу гру.

Робочий зошит Вчимося рахувати без проблем

Робочий зошит Вчимося рахувати без проблем Федієнко купити варто для малят, що почали готуватися до школи. Математичний робочий зошит — новий рівень розвитку дитини. За допомогою видання маленький дослідник дізнається про:

  • площинні та об’ємні фігури,
  • величини,
  • цифри,
  • час,
  • математичні знаки,
  • зможе розв’язати свої перші математичні задачі.

Кожна сторінка містить добірку вправ, але не варто змушувати дитину виконувати відразу всі завдання. Краще дати новим знанням час засвоїтися та закріпитися. Ціна батьківської турботи велика, адже це вплине на високий рівень якісний ґрунтовних знань та готовність до вступу в школу. Тож прямуйте впевненими кроками в наукові світи разом із Видавничим домом «Школа».

Яскраві робочі зошити для ненудного навчання

З першого класу дітлахи здобувають систематичні знання, у них формуються нові навички та вміння. У цей період батьки мають купувати багато методичної літератури та зошитів для практичних занять, водити синів та доньок на підготовчі курси. Завдяки Видавничому дому «Школа» в Україні учні можуть користуватися якісними привабливими виданнями з підготовки юного покоління до шкільного життя. Яскраві, методично вивірені, гармонійно побудовані прописи та робочі зошити стануть гарним помічником у навчанні. Усю інформацію щодо серії «Крок до школи (4 - 6 років)», а також актуальні ціни можна подивитися за посиланням https://schoolbook.com.ua/ в інтернет-магазині Видавничого дому «Школа».



На початок