Міжнародні грузові перевезення: види транспорту

Міжнародні грузові перевезення: види транспорту

Абсолютно всі міжнародні грузові перевезення передбачають використання транспортних засобів певного виду. Це можуть бути автомобілі, морські судна, поїзди, а також інші доступні різновиди. Кожен з них має свої переваги та недоліки, які обов'язково враховуються в процесі організації транспортування. Пропонуємо дізнатися про це більш детально, та визначити для яких випадків підходить кожен вид транспортних засобів.

Автомобільний транспорт

Це найбільш популярний вид транспортних засобів, які використовуються для міжнародних вантажоперевезень. Автомобілі досить зручні та маневрені, а їх експлуатація коштує відносно недорого. Крім цього, можна виділити багато інших переваг:

  • можливість переміщення практично будь-якого виду вантажу;
  • велика місткість (фури здатні перевозити по кілька тонн вантажу);
  • висока швидкість пересування (забезпечується оперативна доставка продукції навіть на далекі відстані);
  • простота завантаження та розвантаження (для цього існують спеціальні пристосування, а також додаткові висувні елементи в кузові);
  • гнучкість в плані зміни маршруту (автомобіль швидко підлаштовується під нові зміни на відміну від морського та залізничного транспорту).

Ще однією важливою перевагою є те, що міжнародні вантажні перевезення автомобілем не вимагають перевантаження. Якщо маршрут проходить тільки по суші, то вантаж отриманий у відправника, вивантажується тільки в пункті прибуття.

Морські судна

Міжнародні морські вантажоперевезення – це оптимальний варіант для клієнтів, що бажають перевезти великі партії по доступній вартості. Морські судна здатні вмістити велику кількість контейнерів, які можуть заповнюватися партіями від різних клієнтів. Це істотно знижує витрати, відповідно і ціну послуг.

доставка судном

Крім цього, суду доставляють вантаж навіть на далекі відстані. Але, таке перевезення має один істотний недолік – довгий термін доставки. Крім цього, під час міжнародних вантажних перевезень використовуються інші види транспортних засобів. Кожна транспортно-логістична компанія самостійно визначає їх кількість.

Щоб дізнатися, які саме види транспорту використовуються для перевезення вантажу, досить перейти на сайт транспортно-логістичної компанії. Наприклад, ви можете перейти за посиланням: https://logisticplus.com.ua/. Тут подано детальну інформацію про послуги та транспортні засоби.



На початок