Особливості та переваги кросівок Nike

Важко уявити людину в сучасному світі, яка ніколи б не чула про виробника спортивного взуття та одягу Nike

Особливості та переваги кросівок Nike

Зараз цей бренд є справжнім символом активного й сміливого стилю життя, у якому є місце лише максимальній якості та надійності кожної речі. Компанія Nike була створена майже 60 років тому. Її творці мали за мету випускати просте й зручне спортивне взуття. Вже за перший рік справи новоствореної фірми пішли вгору і вона почала добре заробляти на своїй продукції.

Розробники спортивного взуття Nike вважали, що головною запорукою успіху є повноцінний зворотній зв’язок із покупцем. У перші роки, коли показники продаж не були такими високими як зараз, менеджери компанії телефонували кожному покупцеві, щоб дізнатись його думку про кросівки, вислухати, що саме він вважає недоліками, а що перевагами.

Які головні особливості кросівок від Найк

Вже після першого успіху компанія продовжила активно розвиватись та запроваджувати новітні технології виробництва, щоб отримувати взуття найбільш високої якості. Одним із нововведень стало використання вафельної підошви. Завдяки їй, моделі були більш легкими й зручними, особливо для бігунів. Сьогодні усі, хто шукає Найк купити найкращі варіанти можуть як у фізичних магазинах, так і через інтернет.

Справжнім проривом для виробника стали кросівки, які виходили під назвою Nike Air. Їхньою важливою особливістю була іноваційна повітряна подушка, яка підвищувала амортизацію та значно зменшувала ризик отримання травми. Взуття з цієї лінійки існує і сьогодні, воно вважається одним із найкращих серед колекцій бренду. Воно вважається найбільш зручним як для професійного спорту, так і повсякденного життя.

У продукції Найк завжди поєднується передові технології, максимальні комфорт і якість. Усе взуття має стильний вигляд, тому дуже подобається прогресивній молоді. У колекціях є варіанти й для тих, кому подобається більш стриманий, класичний дизайн. Із компанією зараз співпрацює багато спортивних зірок, в тому числі й відомих у всьому світі. У кросівках від Найк ставлять світові спортивні рекорди й перемагають на змаганнях.

Взуття Nike випускається, в першу чергу, для занять спортом. Найбільш популярні його лінійки для волейболу, баскетболу та бігу. Два останніх варіанти вже давно зробились культовими і вийшли за межі своєї спеціалізації. Багато хто купує їх і для повсякденного носіння.

Ознайомитись із моделями й характеристиками можна на Lishop.



На початок