Як замовити автозапчастини з польського шроту?

Власники б/в автомобілів часто зіштовхуються з необхідністю ремонту та заміни зношених комплектуючих

Як замовити автозапчастини з польського шроту?

Щоб замовити оригінальні запчастини потрібно витратити немало коштів і часу на очікування їхньої доставки. Інколи вигідніше віддати перевагу б/в запчастинам. Це ті ж самі оригінали, просто бувші у використанні. При цьому важливо знайти надійного постачальника. Українські автовласники вже давно знайшли для себе вигідне рішення — б/в запчастини з авторозбірок (шротів) Польщі. Всі вони розміщають свої пропозиції на найкрупнішому інтернет-аукціоні Європи — Allegro.pl. Про всі вигоди покупки деталей там та як здійснюється замовлення розповімо далі.

Переваги авторозбірок Польщі

Придбання запчастин на шротах має безліч переваг:

  • величезний вибір нових і б/в деталей для різних марок і моделей авто, наприклад, бу запчастини форд фокус 3 та ін.;
  • доступні ціни;
  • оригінальна якість комплектуючих;
  • гарантія на встановлення та перевірку;
  • програми лояльності для постійних та гуртових покупців;
  • не прийдеться довго чекати доставки;
  • допомога у виборі експертів.

Серед недоліків можна виділити хіба неможливість самостійно оглянути запчастину, та й це нівелюється наявністю великої кількості фото і можливістю, при необхідності, запросити у продавця ще більше фото. Варто зазначити, що кожна деталь перед відправкою ретельно перевіряється на відсутність пошкоджень чи браку — це унеможливлює придбання мотлоху.

Як відбувається замовлення запчастин на польських шротах?

Наприклад, вам потрібна розбірка Форд Фокус 3. Весь процес замовлення, від пошуку і до отримання запчастини, доволі простий. Він проходить у декілька етапів:

  1. Підбір необхідної запчастини (за оригінальним номером, VIN-кодом, характеристиками автомобіля).
  2. Заповнення всіх необхідних полів та підтвердження замовлення.
  3. Внесення передоплати за товар.
  4. Доставка замовлення.

Зверніть увагу, що польські розбірки не доставляють автозапчастини Форд Фокус 3 в Україну. З цим вам допоможуть спеціалізовані українські сервіси, на кшталт Autoport. Там ви знайдете все необхідне не лише для відновлення працездатності свого авто, а й для тюнінгу. Сервіс вже не перший рік на ринку, тому має налагоджену систему логістики. Таким чином, доставка з Польщі в Україну займе в середньому 3–5 робочих дні. По Україні доставка здійснюється транспортною компанією Нова пошта. Вартість доставки залежить від розмірів і ваги запчастини.



На початок