П'ять видів механізованої техніки, яка значно полегшить вам догляд за подвір'ям

Не коштують всіх грошей світу і при цьому значно спрощують процес облаштування затишку та краси на вашій прибудинковій ділянці.

П'ять видів механізованої техніки, яка значно полегшить вам догляд за подвір'ям
  1. Аератор

Пристрій, який допоможе вашому газону прокинутись після зимової паузи. Звичайно, якщо ви прихильник олдскульного прибирання відмерлої та сухої трави вручну або за допомогою граблів, то можете продовжувати цей фізично важкий та виснажливий марафон. Але аератор від HECHT здатен провести цю процедуру з газоном в рази швидше та, найголовніше, корисніше для вашого зеленого килиму. Пристрій не лише прибере пожовклу траву, а й розпушить верхній шар ґрунту, дозволивши його наситити вологою та киснем.

  1. Газонокосарка

Мастхев для кожного дбайливого господаря. У кожного є свої вподобання щодо типу газонокосарки, потужності, способу живлення механізму. Але без цього атрибуту сподіватись на охайний вид вашого газону просто нереально.

Перед придбанням варто оцінити особливості вашої ділянки, необхідну маневровість інструменту, досвід виробників.

Вигідною опцією виглядають газонокосарки, які виконують і мульчування. Тобто в процесі роботи одразу скошена трава перероблюється в добриво для газону.

  1. Культиватор

Простий у використанні пристрій, котрий якісно перемішує верхній прошарок ґрунту перед посівом трави, квітів та інших рослин. Навряд чи на вашій ділянці ви зможете під ці задачі задіяти громіздку техніку, а культиватор цілком здатний їх якісно замінити і вберегти вас від важкого фізичного навантаження.

Якісна техніка від чешського виробника  HECHT може ефективно працювати навіть на цілині та ділянках з потужною кореневою системою дерев.

мотоблок

  1. Підмітальна машина

Те, що опікуватиметься вашим подвір’ям не тільки в теплу пору року, а й в зимовий період. Щітка в сучасних моделях не тільки якісно прибирає пил, дрібне гілля і листя. З таким же високим відсотком КПД машина очищує поверхню від снігу. Отож, пішохідні доріжки за незначних витрат ваших сил та часу виглядатимуть чисто та охайно в будь-який сезон.

  1. Садовий подрібнювач гілок

Топ-устаткування за свої гроші.

Швидко і ефективно вирішує проблему утилізації деревини. Ніякого спалювання чи транспортування на полігон. Разом із благоустроєм і чистотою ви отримуєте найкраще біо-добриво для ваших насаджень. Подроблені гілки використовуються для мульчування дерев.

Більше про корисну та сучасну техніку для догляду за вашою прибудинковою територією на сайті hecht.ua

подрібнювач



На початок