Масляний обігрівач: комфортна температура вдома чи офісі

Досить часто опалення у квартирах вимикають надто рано, тому доводиться шукати інші способи створення комфорту вдома

Масляний обігрівач: комфортна температура вдома чи офісі

Інколи навіть влітку буває досить прохолодно, тому кожна родина має тримати у себе обігрівач. Краще за все для цього підходять масляні моделі. На https://storeinua.com/ представлено великий вибір таких пристроїв.

Переваги масляного обігрівача

Неважко здогадатися, що всередині такого радіатора знаходиться мастило. На відміну від звичайних батарей, які розігріваються до 90-95 градусів, мастило всередині обігрівача може прогріватися до 130-140 градусів. Тобто повітря в приміщенні нагрівається швидше.

Крім того, варто виділити мобільність пристрою. Радіатор встановлено на невелику платформу на коліщатах, тому його можна розміщувати в будь-якій кімнаті чи точці приміщення. Звісно, не можна допустити прямого контакту металічних частин з предметами в кімнаті.

Обладнання має досить тривалий термін служби. Масляний радіатор здатен працювати до 5-7 років та навіть більше. Але не треба чекати, коли метал заіржавіє та станеться витік мастила.

конструкція масляного обігрівача

Масляний радіатор – досить економічний пристрій. По-перше, мастило довше втрачає температуру, тому електроніка вмикається рідше. По-друге, обладнання не спалює повітря в приміщенні, як це роблять вентилятори-обігрівачі. Тобто відсутня необхідність постійно провітрювати приміщення чи зволожувати його.

Недоліки обладнання

Звісно, масляний обігрівач має кілька недоліків. Серед найбільш вагомих:

  • висока температура поверхні (може спричиняти опіки);
  • невисока швидкість обігріву (але швидше за батареї);
  • повільний вихід на робочу температуру (масло розігрівається близько 15 хвилин);
  • велика вага.

Попри кілька недоліків, обігрівачі довели свою практичність. Їх можна встановлювати на дачі, у квартирі, в офісі тощо. В будь-якому приміщенні вони здатні створити комфортні умови всупереч погодним. Пристрої мають механічні або цифрові регулятори температури з дисплеями, а також системи захисту, що робить їх безпечними у повсякденному використанні.



На початок