Електронне торгове обладнання для магазинів та складів

Електронне торгове обладнання для магазинів та складів

Будь-який власник бізнесу приходить до рішення про необхідність впровадження автоматизованих рішень для обліку товарів та продаж. Така система забезпечує повну прозорість грошового та товарного обліку, запобігає крадіжкам та виникненню нестач. 

Одним із відомих постачальників такого обладнання на ринок України є компанія Риф, яка з 2005 року забезпечує український бізнес друкуючими та ідентифікаційними пристроями, а також витратними матеріалами для них. Обладнання для автоматизації торгівлі від shop.REEF - це запорука стабільної та ефективної роботи вашого персоналу.

Яке обладнання для обліку товарів на складі та в магазині найчастіше використовують

Облік товарів на складі є критично важливим процесом для будь-якого бізнесу, який займається продажем товарів. Використання електронного торгового обладнання дозволяє автоматизувати цей процес, зменшити кількість помилок та підвищити ефективність роботи складу. Для цього використовують:

  • сканер штрих-коду - пристрій, що використовуються для сканування штрих-кодів, нанесених на товар та передачі отриманої інформації в систему. По типу підключення та форм-фактору зчитувачі штрих кодів поділяються на ручні, стаціонарні, вбудовувані, дротові, бездротові, по оптичному модулю - лазерні та імейдж сканери. Великий вибір сканерів штрих кодів можна знайти на сайті https://shop.reef.ua/ua/skanery-shtrikhkodiv/, де можна замовити онлайн з доставкою по Києву та Україні. 

сканер штрихкодів

  • принтер етикеток - призначений для друку етикеток та маркувальних елементів для ідентифікації товарів. По продуктивності та місцю використання вони діляться на мобільні, настільні та промислові.
  • принтери чеків - друкує чекові документи та використовується на касах магазинів, супермаркетів, ресторанів та ін. Розрізняють мобільні та настільні.
  • термінали збору даних - пристрій, який допомагає ефективно відслідковувати товарообіг на складі. Він допомагає зчитувати штрих коди, редагувати онлайн в базі, накопичувати дані в пристрої та передавати їх в систему.
  • принтер пластикових карток - виготовляють ідентифікаційні, бонусні та знижкові картки. 
  • маркувальне обладнання - пристрої, що використовуються для нанесення маркувальних елементів на поверхність товарів. До них відносять етикетувальники, етикет-пістолети та маркіратори. 
  • банківське обладнання - допомагає виконувати операції з підрахунку, детекції, сортування готівкових коштів.
  • Ваги - використовуються для зважування вагових товарів і їх маркування. 
  • Витратні матеріали - сировина, що використовується для виготовлення маркувальних елементів - чеків, етикеток, бірок та ін.

Сучасне електронне торгове обладнання є незамінним інструментом для автоматизації торгівлі. Використання цих технологій дозволяє бізнесам підвищити ефективність, зменшити кількість помилок і забезпечити високий рівень обслуговування клієнтів. Інтернет-магазин shop.REEF допомагає покращити процеси продажу та доставки, роблячи їх швидкими та надійними.



На початок