Букет нареченої: які квіти вибрати?

Весілля – найважливіше свято для людей, які вирішили узаконити свої стосунки. І для нареченої цей день ще особливіший, бо кожна дівчинка мріє одягнути весільну сукню і тримати в руках гарний букет.

Букет нареченої: які квіти вибрати?

До вибору весільного букета слід підійти також відповідально, як і до вибору вбрання. Квіти - це не просто красиві бутони і листя, адже вони можуть багато розповісти про почуття. До того ж букетом можна підкреслити не лише вбрання нареченого та нареченої, а й усю колірну гаму церемонії.

А замовити весільний букет з будь-яких кольорів ви можете в інтернет-магазині Golden Flora. Тут ви знайдете красиві букети із квітів, які були привезені з різних куточків світу. А тому ви точно знайдете те, що порадує і вас, і вашу близьку людину. Тут доступні ціни та величезний вибір.

весільний букет

Секрети весільного букета

Змінюють одна одну епохи, змінюються стиль свят та вбрання наречених, але одне залишається незмінним – у руках дівчат завжди присутні красиві квіти. Яскраві чи пастельні, одного виду чи різні, великі чи маленькі – тут вибір лише за вами.

Можна складати букет нареченої, виходячи з символізму, або керуватися лише власними уподобаннями. Але все ж таки в таке свято прийнято, щоб квіти щось означали:

  • троянди. Це найпопулярніший варіант. До того ж зазвичай троянди у букеті нареченої білі, кремові чи рожеві, щоб зробити акцент на юності та витонченості молодої дівчини. Але можна вибрати і яскраві троянди, як, наприклад, жовті чи оранжеві. Троянди завжди означають любов, відданість, щирі почуття;
  • орхідеї. Це символ загадковості та таємничості. Така квітка є справжньою «родзинкою» не лише весільного, а й будь-якого іншого букета;
  • тюльпани. Якщо весілля проходитиме навесні, кращої квітки не знайти. До того ж вони означають початок нового життя, розквіт почуттів, що є особливо символічним для весілля;
  • лілії. Це символ величності та цнотливості нареченої;
  • півонії. Це символ довгого та щасливого сімейного життя. Не дивно, що нареченої дуже люблять складати букети саме з півоній, які в них відіграють центральну роль;
  • маргаритки – це символ вічного кохання.

Під час складання весільного букета можна створити символічну композицію для цього свята. Але не варто забувати і про стиль урочистості, і про вбрання нареченої. Якщо в загальному декорі є яскраві відтінки, а також у наряді молодят теж вони присутні, то і для букета можна вибирати яскраві квіти, радісні та сонячні.

Букет створюється і з урахуванням характеру нареченої. Ніжним та витонченим дівчатам підійдуть такі ж ніжні квіти пастельних відтінків, які тільки підкреслять невинність та ніжність. У будь-якому випадку, ви точно зможете вибрати те, що вам сподобається, і будете найпрекраснішою нареченою на святі.



На початок