iPhone 12 Pro: огляд характеристик

iPhone 12 Pro: огляд характеристик

iPhone 12 Pro https://bigmag.ua/ua/sub-apple-bu/iphone-12-pro-b-u/ - це практичний та функціональний смартфон, який вийшов декілька років тому, проте зараз все ще він користується попитом та може надати все необхідне для сучасного використання, оскільки влаштований процесор зберігає свою актуальність до 5 років. Тож, немає необхідності розглядати виключно нове покоління та переплачувати за нього.

 

Дисплей та дизайн

Екран iPhone 12 Pro

Екран iPhone 12 Pro має роздільну здатність 2532 x 1170 пікселів і підтримку HDR10 та Dolby Vision, що забезпечує відтворення яскравих, реалістичних кольорів та високий контраст. Технологія True Tone автоматично пристосовує кольори до освітлення навколишнього середовища, що забезпечує зручний і практичний перегляд.

Айфон 12 Про має елегантний і сучасний дизайн, виготовлений зі скла і нержавіючої сталі. Він має плоский екран Super Retina XDR OLED розміром 6,1 дюйма з керамічним покриттям для більшої міцності. Задня панель виконана з матового скла, що додає пристрою привабливого вигляду.

 

Особливості камери

камера iPhone 12 Pro

Однією з головних родзинок iPhone 12 Pro є його потужна потрійна камера. Вона включає основну камеру 12 мегапікселів, камеру з телеоб'єктивом 12 мегапікселів і камеру зі здатністю до зйомки в ширококутному форматі. Це дозволяє зробити вражаючі фотографії з розширеним динамічним діапазоном, високою деталізацією і реалістичними кольорами. Камера також підтримує режим нічної зйомки, Smart HDR 3 і можливість відеозйомки високої якості, включаючи зйомку відео 4K з Dolby Vision HDR. Завдяки технології обробки образу Deep Fusion, знімки з iPhone 12 Pro мають високу різкість, деталізацію і мінімальний рівень шумів навіть при слабкому освітленні.

 

Звук

iPhone 12 Pro підтримує просторовий звук Dolby Atmos, що дозволяє насолоджуватися багатогранним звуковим досвідом під час перегляду відео і прослуховуванні музики. Високоякісні стереодинаміки забезпечують чистий звук і насичений бас.

 

Продуктивність моделі

процессор  iPhone 12 Pro

Айфон 12 Про працює на базі потужного процесора A14 Bionic, який забезпечує надзвичайно швидку та ефективну роботу пристрою. Він покращує продуктивність ігор, роботу додатків та обробку фотографій та відео. Збільшена кількість оперативної пам'яті також сприяє плавнішій та швидшій роботі.

iPhone 12 Pro працює на базі операційної системи iOS, яка відома своєю простотою використання, багатим функціоналом і високим рівнем безпеки.

Переваги моделі:

  • продуктивність;
  • зручне використання;
  • встроєний штучний інтелект;
  • автоматична обробка даних.

Телефон підтримує технологію 5G, що дозволяє насолоджуватися надшвидкісним інтернетом, швидко завантажувати файли, стрімити високоякісне відео та використовувати передові послуги зв'язку.

Айфон 12 Про має вбудований сканер обличчя Face ID, який забезпечує безпеку і зручність розблокування пристрою. Обличчя є паролем, і ця технологія дозволяє швидко і безпечно отримувати доступ до смартфона і захищає особисті дані.



На початок