Найпопулярніші вживані авто з-за кордону в Україні

Все більше власників віддають перевагу авто, які вже були в користуванні. Якщо ретельно підійти до вибору такого транспортного засобу, можна отримати авто за невисокою ціною та з хорошими технічними характеристиками.

Найпопулярніші вживані авто з-за кордону в Україні

Врахувати, що у випадку купівлі б/в авто є ризик того, що утримання його в перші роки буде дорожчим, ніж нових версій.

Спеціалісти в таких випадках рекомендують обирати авто, які мають не більше, ніж 50 тис. км пробігу. Бажано, щоб авто до цього не використовували в якості службового. Якщо є можливість, краще купити модель, яка була у власності тільки в одного водія. Придбавши вживане авто, хочеться доповнити його якісними та практичними аксесуарами. Підібрати оптимальний варіант таких виробів можна на https://shopforcars.in.ua/ua/podarochnye-nabory-dlya-avtomobilista/.

Вживані авто з-за кордону в Україні: популярні моделі

Обираючи вживані авто для подальшого користування, потрібно враховувати не тільки загальні характеристики транспортного засобу, але й переваги та недоліки їх використання.

  • Volkswagen Golf. Авто дебютувало ще в 2003 році. Кузов – хетчбек, 5-місне авто, для якого характерні компактні розміри. Станом на 2007 рік випущено близько 25 млн. Фольксваген Гольф всіх модифікацій. Паливний бак має об’єм 55 л. Загальна маса транспортного засобу – 1910 кг.
  • Volkswagen Passat. Головними перевагами моделі є динамічність, легкість в управлінні, компактність та привабливий зовнішній вигляд. Також варто звернути увагу на хорошу якість збірки, наявність світлодіодних фар та просторого багажного відділення. При цьому не забувати про нюанси експлуатації такого транспортного засобу: низький рівень шумоізоляції, за рахунок компактності для декого може виявитись мало місця на задньому сидінні. Але це не заважає навіть через роки залишатись авто одному з найпопулярніших, оскільки водій впевнено себе почуває в ньому, воно якісне та динамічне.
  • Skoda Octavia. Такі авто, як б/в, так і нові, користуються популярністю серед водіїв. Загалом за весь період виробництва було створено 4 покоління (7 версій Шкода Октавія). Перша Версія Шкода Октавіа, виготовлена на платформі Volkswagen Golf, була представлена в 2000 році. Серед головних переваг авто варто виділити привабливий та просторий салон, надійний двигун та підвіска. У нових моделей вдосконалена система шумоізоляції, більш потужний двигун та низький розхід пального. Авто отримало також високу оцінку безпеки.
  • Renault Megane. В Україні таке авто не займає перші сходинки популярності, але має достатньо прихильників. Якщо порівнювати модель першого та останнього покоління, то зміни в технічних характеристиках були кардинальні. До загальних переваг транспортного засобу слід віднести хороший дизайн, високий рівень безпеки, наявність шумоізоляції. Також передбачене містке багажне відділення, надійний та потужний двигун, хороша маневреність та легкість в керуванні.
  • Ford Focus. Щороку вже кілька років поспіль така модель (серед вживаних варіантів) займає перші сходинки рейтингу авто, які активніше всього продаються. Найпопулярнішою є остання модель, яка вже досить якісно обладнана – вдосконалена система безпеки (6 подушок безпеки), повноцінний електропакет, датчики світла та дощу, повноцінна система мультимедіа, система автоматичного гальмування. За бажанням додатково можна обладнати системою автоматичного паркування, світлодіодною оптикою та більш якісною акустикою. Загалом авто відрізняється надійністю та багатофункціональністю.
  • Opel Zafira. Запропоновано кілька версій авто, але якщо брати одну з найпопулярніших (2002 року випуску), варто звернути увагу на її основні технічні характеристик: потужність – 147 к.с., швидкість – до 200 км/год, вага – 1457 кг. Врахувати, що на 100 км витрачається в середньому до 12,2 л пального, коробка передач – механічна, 5-ступінчата. Схожі комплектації цього авто виробником були випущені в 2011 та в 2013 роках.
  • Opel Astra. Авто приваблює простотою та надійністю. Має привабливий інтер’єр та екстер’єр. Передбачена надійна система безпеки, встановлений якісний двигун, підвіска, надійна система гальмування. Хороша маневреність. Якщо враховувати технічні характеристики та зовнішній вигляд, то найближчими «конкурентами» такого авто можуть бути: Пежо 308, Форд Фокус, Сітроен С4, Мазда 3, Рено Меган, Фольксваген Гольф.
  • Skoda Fabia. На даний момент Шкода Фабіа має п’ять комплектацій. В найбільш популярному варіанті (Комфорт) серед головних функціоналів передбачені протитуманні фари та бокові дзеркала. Сидіння водія можна регулювати по висоті. Також в цій комплектації передбачені електросклопідйомники, центральний замок з сигналізацією (він не дозволяє відкривати вікно, навіть, якщо воно було пошкоджене). Не менш популярною є й модифікація Елегант. Її салон виглядає більш стильно та привабливо, передбачений повноцінний електропакет, сидіння з підігрівом та наявність клімат-контролю. Для збереження продуктів чи напоїв є два невеликі відділення, які добре кондиціонуються. Загалом у всіх версій комфортний салон та надійний двигун, хороша маневреність, незначний розхід пального, якісна підвіска.
  • Volkswagen Touran. За весь період виготовлення такої моделі було запропоновано 5 модифікацій.  В залежності від обраного варіанту розгін до 100 км можна отримати за 9,7-13,3 с. Максимальна швидкість фіксується на рівні 195 км/год. Потужність – 122 к./с. Передбачена 6-ступенева трансмісія.

Обирати авто, яке вже було в користуванні часто складніше, ніж нове, тому до цієї процедури варто підійти ретельно, враховуючи всі можливі нюанси. Головне – перевірити документи та відслідкувати технічний стан транспортного засобу. Для таких маніпуляцій можна скористатись послугами спеціальних служб для отримання перевіреної інформації.



На початок