8 вже від завтра? Виконком має намір встановити тимчасовий тариф в громадському транспорті

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
13.09.2021 · 12:31 · переглядів - 6655

На засідання виконавчого комітету, яке відбудеться завтра, 14-го вересня, виноситься рішення про встановлення тимчасового тарифу в громадському транспорті в розмірі 8 гривень.

8 вже від завтра? Виконком має намір встановити тимчасовий тариф в громадському транспорті

Пропонується до завершення регуляторної процедури з підвищення тарифу затвердити 8 гривень в якості тимчасової вартості проїзду. В проекті рішення зазначається, що 8 гривень діятиме на громадський транспорт, який рухається в режимі маршрутного таксі. 6 – в звичайному режимі руху.

Розподіл на звичайних і рух в режимі таксі здійснено не випадково. Такий розподіл запровадили для розмежування надання законного права пенсіонерів та інвалідів користуватися 50-відсотковою знижкою. В таксі таких знижок не передбачається. Тож тимчасово 6 гривень пропонується зберегти в період з 10 до 14:00.

Очевидне форсування зі встановленням 8 гривень на проїзд можна пов'язати з масовим невдоволенням людей намірами влади підвищити тариф. Не виключено, що монополісти разом із зацікавленими чиновниками прискорюють процедуру, щоб невдоволення і тиск з боку громади не вплинули на остаточне рішення керівництва міста з приводу вартості проїзду, яке в законний спосіб має бути ухвалено після завершення регуляторної процедури – в жовтні.




Останні новини Бердянська
вчора, 1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024
29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок