На засіданні виконкому розглянуто більше 30 питань

Бердянськ 24
07.07.2010 · 14:54 · переглядів - 1176

У вівторок, 06 липня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Бердянської міської ради. На початку було декілька нагород.

На засіданні виконкому розглянуто більше 30 питань

Так, подяку від міського голови отримала керівник бердянського дитячого колективу естрадної пісні „Шанс” Оксана Черкез. А знаком „Почесний орден міста” нагородили начальника Бердянської об’єднаної державної податкової інспекції Олену Круц. Члени виконкому також прийняли рішення про нагороду медаллю „За вагомий внесок у розвиток міста” заступника головного лікаря КУ „Бердянська міська лікарня” БМР по поліклініці Сергія Швецова.

Про роботу КП БМР „Рятувально-водолазна служба” у 2009 році доповідав директор підприємства Олександр Врублевський. Головна мета Рятувально-водолазної служби - забезпечення охорони життя людей на воді шляхом надання професійної допомоги потерпілим.

Основними заходами з досягнення головної мети діяльності підприємства є: закріплення міст відпочинку населення на водних об’єктах за відповідними підприємствами, організаціями та суб’єктами господарювання; проведення обстежень та очистки дна акваторій міських та орендованих пляжів; утримання стаціонарної рятувальної станції та рятувального посту; проведення рятувальних робіт протягом усього року, проведення пропаганди правил поводження на воді серед населення через засоби масової інформації; інформування населення щодо випадків загибелі людей на водоймищах міста та щодо їх причин.

Перед курортним сезоном 2009 року працівники підприємства провели попередню інвентаризацію місць масового відпочинку населення міста, обстежили ділянки, небезпечні для купання, установили попереджувальні щити з написом „Купатися заборонено”. За 2009 рік було проведено водолазне обстеження та очищення дна 43 пляжів. Але, не зважаючи на проведені заходи, 15 людей протягом звітного року потонули, купаючись у заборонених місцях, а саме: на острові Дзендзик, пляжі за третьою дамбою, на першій, другій та третій дамбі, пляжі мисливського господарства та дамбі по вул. Набережній.

У 2009 році працівники Рятувально-водолазної служби врятували 93 людини, їм була надана перша медична допомога.

На засіданні виконкому розглянули також питання про реєстрацію нових громадських організацій міста, про затвердження технологічних нормативів використання питної води, про затвердження актів обстеження квартир, а також блок земельних питань.

(источник "Бердянск виртуальный")




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок