"Мис Университет 2012" подробный репортаж

Бердянськ 24
07.03.2012 · 17:06 · переглядів - 4127

 ІРИНА ОШЕКА: «Я ДУЖЕ СТАРАЛАСЯ, БО НЕ ХОТІЛА РОЗЧАРОВУВАТИ ДРУЗІВ, ЯКІ ТАК В МЕНЕ ВІРИЛИ»…

"Мис Университет 2012" подробный репортаж

Жінка – це втілення краси та чарівності, тому минулого вівторка (6-го березня) ми не випадково, традиційно уже, відзначали одночасно два свята: Міжнародний жіночий день і своєрідний конкурс краси в нашому Бердянському державному педагогічному університеті. Урочисте дійство зібрало разом усіх цінителів жіночої краси і тих, хто не байдужий до такого роду свят у нашому місті. За горде звання «MISS UNIVERSITY-2012» змагалися 7 учасниць з різних інститутів і факультетів БДПУ. 

Дівчата, які беруть участь у конкурсі, зазвичай всебічно розвинені: співають, танцюють і можуть з легкістю сворити гідну конкуренцію відомим артисткам.  Всі учасниці привабливі у будь-якому образі. Їхня природна врода, спокій та чарівність допомагали з легкістю  долати перешкоди нелегких танцювальних конкурсів, а за всім цим з інтересом спостерігали глядачі. 

Україна пишається своїми красунями. Здавна в усьому світі славляться саме українські дівчата. Кожна по-своєму неповторна, по-своєму приваблива, що і доводили конкурсантки у творчому конкурсі. Майже кожна красуня вважала своїм найкращим талантом – танці, але й не обійшлося у конкурсі без чарівної пісні. Під №1 виступала студентка факультету фізичного виховання Яна Зав’ялова, під №2 – студентка Інституту фізико-математичної та технологічної освіти Ганна Книш, під №3 – студентка соціально-гуманітарного факультету Катерина Лобова, під №4 студентка Інституту психолого-педагогічної освіти та мистецтв Маргарита Коваленко, під №5 – студентка Інституту освітніх інженерно-педагогічних технологій Ірина Ошека, під №6 – студентка Інституту соціально-педагогічної та корекційної освіти Олександра Пугач та під №7 – студентка Інституту філології та соціальних комунікацій Анна Басараб. 

мисс универ

До речі, представлю Вам високоповажне журі: голова – лідер фракції соціалістів, депутат Бердянської міської ради Володимир Безверхий, члени журі: депутат Бердянської міської ради Віктор Цуканов, директор оптової фірми «Браво» та розважального комплексу «Лас Вегас» Констянтин Дадаєв, голова Бердянської партійної організації всеукраїнського об'єднання «Батьківщина», депутат Бердянської міської ради Владислав Шалєєв, підприємець Віталій Белтадзе, керівник мережі торгівельного центру «Азовський», депутат Бердянської міської ради від Партії регіонів Віталій Байдала, начальник відділу сім'ї, молоді та спорту Вадим Шумілов та голова Студентської Ради Станіслав Захаревич.

Поки журі підбивали підсумки конкурсу, Анетта Омельченко – провідний фахівець з виховної роботи БДПУ, кандидат педагогічних наук, доцент – розповідала ще про одну традицію університету: кожного року  університет вшановує студентські сім'ї, що поєднали свої серця минулого року, а таких нарахували аж чотири родини: Олена Капуста та Євген Кирилов (Інститут фізико-математичної та технологічної освіти), Лілія та Дмитро Гопієнкови (Інститут фізико-математичної та технологічної освіти), Альона та Іван Давиденки (Інститут філології та соціальних комунікацій), Тетяна та Андрій Семиненки (соціально-гуманітарний університет).  Також у 2011 році деякі сім'ї стали набагато щасливішими, бо в них з'явились маленькі і чарівні діточки – 26 липня у сім'ї Вікторії та Сергія Приказчикових (Інститут психолого-педагогічної освіти та мистецтв) народився синочок Денис, ще 2 липня народився (майбутній вчений) Максим – син Юрія  Яценка, старшого викладача кафедри фізики та Олени Яценко, асистента кафедри дидактики природничо-наукових дисциплін та інформаційних технологій у навчанні.

Варто також зауважити, що викладацька сім'я Зубових: Надія Сергіївна – кандидат філологічних наук, доцент кафедри романо-германської філології та Євген В'ячеславович – старший викладач кафедри основ здоров'я і фізичної реабілітації у цьому році відсвяткували рубінове весілля! А сім'я Павленків: Лілія Василівна, старший викладач кафедри економіки та Максим Петрович, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри комп'ютерних технологій в управлінні та навчанні відзначили 10 років спільного сімейного життя. Віталій Ачкан, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри дидактики природничо-наукових дисциплін та інформаційних технологій у навчанні та Лідія Ачкан, лаборант кафедри педагогіки вищої школи та управління навчальними закладами одружилися у 2011 році.

мисс универ

Студентські , викладацькі та сім'ї з дітьми привітали майже всі члени журі і, звичайно, нікого не залишили без подарунків. Велика подяка спонсорам та щастя сімейним парам і їхнім маленьким дітям. 

Нарешті настав хвилюючий момент оголошувити результати конкурсу «Міс Університет-2012». Суворе журі гідно оцінило старання конкурсанток. Жодна дівчина не залишилася без титулу. Були обрані «Міс Оригінальність» – Катерина Лобова, «Міс Посмішка» – Маргарита Коваленко, «Міс Грація» – Яна Зав’ялова, «Міс Чарівність» – Ганна Книш, «Міс Глядацьких симпатій» - Анна Басараб. 

Оголосити переможниць у номінаціях «Міс Університет» та «Віце-міс Університет» взяв на себе відповідальність депутат Бердянської міської ради Володимир Петрович Безверхий. Отже, віце-міс стала Олександра Пугач, а титул «MISS UNIVERSITY» отримала Ірина Ошека!

На цьому інтрига закінчилась, переможці відомі і їх, авжеж, нагородили різноманітними подарунками та привітаннями. До членів журі згодом приєдналися зі своїми вітаннями: ректор Бердянського державного педагогічного університету Вікторія Зарва, голова профспілкового комітету БДПУ Віталій Лола, комерційний директор фірми «Біогрант» Богдан Сушко, друзі, родичі, батьки...

мисс универ

Серед всього завершального шквалу урочистих привітань мені все ж таки вдалося поспілкуватися з переможницею. Ось деякі фрагменти «зіркового» інтерв'ю:

- Поділися, будь ласка, своїми враженнями, що зараз відчуваєш?

- Дуже сильно переживала, насправді, виступала на сцені вперше у житті. Я не хотіла брати участі в конкурсі, але коли дізналася, що багато людей за мене вболівають, то просто відімкнула страх, вийшла на сцену і виступила. Як для себе. Я дуже старалася, бо не хотіла розчаровувати друзів, які так в мене вірили.

- А хто запропонував брати участь в цьому конкурсі, адже ти кажеш, що ти вперше виступала на сцені?

- Мене визвали в директорат і сказали, що я беру участь, і відмови не приймаються. Я плакала в цей день дуже сильно, бо переживала, боялася, але довелося все ж таки зібратися і почати готуватися.

- Плануєш йти далі, може Міс Бердянськ, Міс Україна чи навіть Міс Всесвіт?

- Якщо люди в мене вірять і я дійсно чогось варта, то чому б і ні!

- Чого тобі коштувала ця перемога, скільки нервів пішло на підготовку?

- По-перше, пішло багато грошей, по-друге, ночами не спала, не їла, плакала, бо дуже сильно боялася виступати перед публікою, але потім зібралася…

- Як вдавалося протягом всього виступу зберігати таку приголомшливу посмішку?

- Насправді, не вдавалося, тому що нижня губа постійно тряслася - це боляче. Хотілось навіть зробити похмуре обличчя. Але мені допомагали думки про корону та перемогу.

- Як думаєш, скільки будеш відходити від конкурсу та усвідомлювати, що ти перемогла?

- До наступного року напевно. А потім ще раз виграю, бо сподобалось!

Вітаю всіх чарівних жіночок та дівчаток з Міжнародним жіночим днем, бажаю кохання, щастя та міцного здоров'я. Завжди посміхайтесь, щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої і залишайтесь чарівними і прекрасними.

Автор: Максим Саєнко, кореспондент «Університетського Слова».

Фото Кристини Єрофеєвої, студентки кафедри соціальних комунікацій БДПУ




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок