Из зоны АТО в Бердянск вернулись военные в/ч 3033

Бердянськ 24
04.03.2015 · 10:37 · переглядів - 2774

В течении двух месяцев бойцы воинской части 3033, которая базируется в Бердянске, удерживали позиции вооруженных сил Украины в районе с. Талаковка.

Из зоны АТО в Бердянск вернулись военные в/ч 3033

Военные с честью выполнили возложенные на них обязанности и без потерь вернулись в место постоянной дислокации вечером 3-го марта. Встречали защитников украинского народа родные и близкие военнослужащих, волонтеры, местные политики, журналисты. Командир батальона в/ч 3033 Роман Омельченко доложил личному составу о выполнении поставленных боевых задач:

«Після 60 діб виснажливого відрядження, в умовах суворих температур, в умовах постійного шквального обстрілу артилерією противника переднього краю українських військ, під Покровом Божої матері ми всі повернулись живими і неушкодженими. Під Покровом, який не пробили ні снаряди граду, ні міни, ні куля снайпера. Наразі можна сказати, що батальйон успішно виконав поставлене завдання і в цьому неоціненна роль не лише кожного бійця, а й його родини й наших друзів. Як наслідок Командувачем національної гвардії України за високі показники, за розумну ініціативу, стійкість, наполегливість нагороджені медаллю за незалежність України майор Полтавський Андрі    й і прапорщик Бірлобілай Сергій. Ще троє наших колег військовослужбовців Віктор Черненко, Микита Скоробагатько, Андрій Христюк підвищені в посадахі їм будуть присвоєні чергові воїнські звання. Окремо хочу подякувати нашим друзям: представникам депутатського корпусу, не байдужим громадянам і жителям м. Бердянська, які ризикуючи своїм життям прибували до нас на місце виконання завдання і закривали ті дірки, які, нажаль, зараз існують у військах. Наш з вами обов’язок, обов’язково через ЗМІ повідомити спільноті їх імена і сказати слова вдячності, що ми безпосередньо завтра й зробимо. Ще раз дякую за службу. Слава Україні!».




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024
22 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок