Нідерланди заявили про готовність оприлюднити розслідування катастрофи Boeing-777

Бердянськ 24
30.09.2015 · 10:09 · переглядів - 964

13 жовтня відбудеться презентація результатів міжнародного незалежного розслідування авіакатастрофи Boeing-777 рейсу MH-17 на Донбасі

Нідерланди заявили про готовність оприлюднити розслідування катастрофи Boeing-777

Про це повідомили представники Нідерландів під час зустрічі президента України Петра Порошенка з керівництвом Австралії, Бельгії та Малайзії.

«Глави делегацій держав-учасників Спільної групи з розслідування авіакатастрофи літака МН-17 висловили розчарування російським вето при голосуванні в раді безпеки ООН за резолюцію про створення трибуналу для розслідування катастрофи, яке відбулося 29 липня», - зазначили у прес-службі президента.

Літак Boeing 777, що здійснював рейс MH17 (Амстердам - ​​Куала - Лумпур), було збито 17 липня 2014 поблизу Тореза Донецької області. Загинули всі, хто перебував на борту - 298 осіб.

Тіла загиблих з місця аварії доставляли на поїзді до Харкова, потім транспортували літаками в Нідерланди. Основну частину уламків з місця аварії вивезли в 2014 році. Імовірно, звіт про розслідування аварії літака Нідерланди опублікують 13 жовтня.

За даними представників української влади, літак збили донецькі бойовики за допомогою зенітногоракетного комплексу "Бук", переданого їм Росією. Росія заперечує свою причетність до авіакатастрофи.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок