Прокуратура дала відповідь з приводу шлагбаума біля бердянського виконкому

Бердянськ 24
05.01.2013 · 16:46 · переглядів - 4523

Відповідь бердянської влади на інформаційний запит що до шлагбауму біля міськвиконкому. 

Прокуратура дала відповідь з приводу шлагбаума біля бердянського виконкому

Після мого звернення до прокуратури з метою проведення перевірки причин неповної відповіді міськвиконкому на мій інформаційний запит про встановлення шлагбауму на дорозі біля виконкому від заступника мера Кулібаби В.А. надійшла відповідь. Проблему обмеження руху у центрі міста вже освітлювали.

шлагбаум возле исполкома

Цього разу відповідь більш розгорнута. Звичайно, після того, як прокуратура втрутилася у справу. Адже перша відповідь влади на мій інформаційний запит про причини обмеження руху на дорозі перед виконкомом була формальною відпискою. У останньому листі, звичайно, дали докладну відповідь на мої запитання. 

На які кошти придбано, встановлено та відрегульовано шлагбаум? Відповідь більш ніж чітка та зрозуміла. У зв’язку з нестачею коштів у міському бюджеті комунальним підприємством «Дитячий оздоровчій центр «Червона гвоздика» придбано шлагбаум з комплектом приладів управління. КП «Бердянськшляхбуд» безкоштовно(!) виконало роботи із встановлення шлагбауму. Виходячи із вищевказаного, бюджетні кошти на придбання та встановлення шлагбауму не використовувалися. Ну й добре, що у нашому місті є підприємства, які бажають робити інвестиції у розвиток міста засобом встановлення вищевказаних перешкод. Згідно з наказом Управління комунальної власності від 17.12.2012 №170 шлагбаум передано на баланс КП «Міськсвітло».

Згідно із тим же розпорядженням мера від 26.11.2012 №569-р регламентовано роботу автостоянки перед виконкомом. Зверніть увагу на дату розпорядження. Також ця дата і той же самий номер розпорядження фігурує і у протоколі мера про обмеження руху шляхом встановлення шлагбауму. Що я маю на увазі? Шлагбаум встановлено у кінці жовтня, а розпорядження про його встановлення датовано 26-м листопада. У ніч виборів до парламенту всі ті, хто привозив протоколи у окружну комісію могли бачити шлагбаум у дії. Прямо якась містика, спочатку шлагбаум матеріалізується на дорозі біля виконкому, само запускається, а вже потім виникає ідея його встановити.

Хто має пульти для відкриття шлагбауму і хто погоджував та затверджував кількість обраних осіб? Чому право проїзду отримали саме вони, а не хтось інший? Кількість пультів 10 штук. А от кому саме вони дісталися та чому саме ним, а не іншим особам - питання залишається відкрите.

Зореслав Кумпан, голова Бердянської міської організації ВО «Свобода», кандидат до обласної ради. 




Останні новини Бердянська
вчора, 2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024
29 квітень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок