Бердянським строковикам-прикордонникам вручили зброю

Бердянськ 24
26.06.2016 · 20:58 · переглядів - 1303

Сьогодні відбулася традиційна церемонія із вручення зброї військовослужбовцям строкової служби

Бердянським строковикам-прикордонникам вручили зброю

Захід проводився на базі відділу прикордонної служби «Бердянськ». На святкування запрошені близькі та родичі строковиків, а також представники місцевого самоврядування, духовенства та ветерани прикордонники.

Солдатам передано стрілецьку зброю АК-74. Автомати вручив почесний ветеран-прикордонник Бердянського загону підполковник Віктор Зібаєв. Військовослужбовці із хвилюванням чекали на цей пам’ятний день. Зброя в руках – це завжди велика відповідальність. Ця подія є свідченням того, що вони свідомо ступають на не легкий і тернистий шлях прикордонної служби.

Начальник Бердянського загону підполковник Олександр Мартинюк під час звернення до строковиків наголосив, що доручена юнакам зброя повинна стати для них «молодшим братом», особливо у цей нелегкий для держави період, бути завжди доглянутою належним чином, адже, можливо, вже завтра вона стане для них «вірним захисником» у справі оборони державних рубежів.

Настоятель Покровського храму отець Степан освятив військовослужбовців та доручену їм зброю та закликав до сумлінного виконання священного обов’язку-захисту Батьківщини.

Аналогічні урочисті заходи із вручення зброї також проведено на відділах прикордонної служби «Приазовськ» та «Благовіщенка».

Згодом, із автоматом в руках солдати проходитимуть навчання, виконувати практичні вправи із стрільб та службові завдання із охорони державного кордону.

Пресс – служба

Бердянського прикордонного загону




Останні новини Бердянська
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024
25 квітень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок