Камери для онлайн-спостереження в Бердянську купили у сусіда однопартійців Чепурного

Бердянськ 24
23.08.2016 · 17:29 · переглядів - 2510

Виконавчий комітет Бердянської міської ради 22 серпня уклав угоду з ФОП Іванов Юрій Борисович на поставку камер для системи відеоспостереження на вулицях міста загальною вартістю 130 тис. грн.

Камери для онлайн-спостереження в Бердянську купили у сусіда однопартійців Чепурного

Відповідний звіт про укладений договір оприлюднено в системі публічних закупівель “Prozorro”.

Підприємець має поставити 60 он-лайн відеокамер для встановлення в найбільш популярних та яскравих районах міста (адреси не оприлюднено як і найменування техніки).

Іванову належить магазин “Безпека” по вулиці Свободи в Бердянську.

Юрій Іванов є співзасновником обслуговуючого кооперативу “Мінська” (вочевидь створеного для надання послуг на однойменній вулиці, де прописаний Іванов). Також його співзасновниками є Олена Бодасюк – нинішній депутат обласної ради від партії “Наш край” і помічниця народного депутата Олександра Пономарьова. Вона працює юрисконсультом в близькому Пономарьову ТОВ “Російсько-Українське спільне НВП “Агрінол”. Нагадаємо, нині Бердянськ очолює також представник “Нашого краю” Володимир Чепурний, якого ЗМІ називають ставлеником саме Олександра Пономарьова, а саму партію “Наш край” в районі – підконтрольною народному депутату.

Ще одні співзасновники  кооперативу “Мінська” Костянтин Македонський і Олександр Македонський балотувалися від “Нашого краю” до Бердянської міської ради та обласної ради відповідно.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 29 березень, п'ятниця 2024
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок