Після отримання керованої міськради Пономарьову все ж таки віддають 15 гектарів під сонячну станцію

По матеріалам Наші гроші
21.09.2016 · 15:34 · переглядів - 2441

ТОВ “Геліос-Електро” отримало дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки розміром 15 га по вул. Штурманська для будівництва та обслуговування сонячної електростанції.

Після отримання керованої міськради Пономарьову все ж таки віддають 15 гектарів під сонячну станцію

Відповідне рішення прийняла Бердянська міська рада 19 серпня.

ТОВ “Геліос-Електро” належить ПАТ “Бердянські жниварки”, ПАТ “Компанія з управління активами “Славутич-Інвест” та ПП “Курорти Приазов’я”.

“Бердянські жниварки” входять до сфери впливу народного депутата Олександра Пономарьова. Зокрема, головою правління ПАТ “Бердянські жниварки” є Олег Будянський. Він керував фірмою “Протейсервіс” ще з часу, кола вона належала безпосередньо нинішньому нардепу Олександру Пономарьову.

ПП “Курорти Приазов’я” належать Дмитру Вакалу, Олені та Ігорю Добичі. Свого часу одноосібним власником “Курортів Приазов’я” був народний депутат Олександр Пономарьов. Добича був акціонером ПрАТ “Бердянський райагропромпостач” в час, коли головою  правління товариства був Олександр Пономарьов – до свого обрання народним депутатом в 2012 році.  Також Ігор Добича є помічником Пономарьова на громадських засадах.

За повідомленнями ЗМІ, народний депутат Олександр Пономарьов контролює місцеві осередки партій “Блок Петра Порошенка – Солідарність”, Соціалісти  “Нашого краю”, від якої також обрано нинішнього мера Бердянська Володимира Чепурного. Зокрема, від цих партій балотувалися низка працівників з групи Олександра Пономарьова.

Представника вказаний партій отримали за результатами місцевих виборів 20 місць у міській раді з 36.

“Геліос-Електро” намагалося вже отримати вказану ділянку ще в 2013 році. Але відповідне рішення міськради заветував тодішній мер Олексій Бакай. І депутатам не вдалося подолати вето мера.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 березень, вівторок 2024
вчора, 18 березень, понеділок 2024
17 березень, неділя 2024
16 березень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок