Кримінальна хроніка за понеділок, 24 жовтня

По матеріалам Пресс-служба полиции
25.10.2016 · 12:59 · переглядів - 1464

До чергової частини надійшло 59 заяв від громадян. Тяжких злочинів допущено не було. Нарядами керував старший інспектор Володимир Осадчий.

Кримінальна хроніка за понеділок, 24 жовтня

З настанням осінніх похолодань і закінченням дачного сезону, знову дають про себе знати крадіжки з садово – огородницьких товариств.

Так, наприклад, невідома особа з дачної ділянки СОТ «Хімік» скоїла крадіжку 200 літрового бака з нержавіючої сталі, чим завдала шкоди на 2000 грн. В тому ж СОТ «Хімік», але з іншої дачної ділянки було вкрадено металеві вироби – бур, решітку, труби, секції паркану, 2 металевих ліжка. Закликаємо громадян провести «консерватизацію» ділянок, а все, що може представляти цінність, вивезти до постійного місця мешкання. Попрацювали «металісти» і на перехресті вул. Спортивна і Міцкевича – тут з колодязя «Укртелекому» вкрали близько 140 м. кабелю.

Черговий наш земляк, 1959 року народження, попався на гачок шахраїв. Не знаю точно з якого приводу, але він очікував перерахування грошей, можливо щось продавав через інтернет. Йому подзвонив невідомий і сказав, що гроші надійшли, але для їх отримання необхідно вставити свою картку у банкомат і набрати комбінацію цифр, яку той продиктував. Після виконання всіх вимог з його картки щезли 15000грн. Шановні, для зарахування на картку грошей, ніякого вашого втручання не потрібно. І все, що вам треба знати для їх зняття, так це пін-код, який нікому не можна говорити. Вставили картку, набрали пін-код, перевірили рахунок. Гроші є? – зняли, немає – все, ніяких «розблокувань», скільки ж можна про це говорити.

І, на останок, курйозний, а скоріше сумний дзвінок. Інформує жителька с. Осипенко, що її чоловік, до речі, вже пенсійного віку, перебуває у триденному «запої». На жаль, поміщення «хворого» до наркологічного відділення психо-неврологічного диспансеру проти його волі, якщо він не несе загрози оточуючим, не в нашій компетенції.

Лікувально – трудові профілакторії, медвитверезники, як пережиток, теж давно ліквідовані. Ось і виходить, що дотримання «прав» людини, яка не може себе контролювати, не дає можливість надати їй соціально- медичну допомогу і несе горе рідним і оточуючим.

На сьогодні це все на що ми хотіли звернути вашу увагу. Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02- чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку. Будьте обачні, всього найкращого.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 7 травень, вівторок 2024
вчора, 6 травень, понеділок 2024
5 травень, неділя 2024
4 травень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок